grabasch Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 szukam przełącznika a dokładniej czegos takiego tylko ta cena http://www.mnpctech.com/spdprtToggle.html fajnie jakby ktos wiedzial gdzie to u nasz mozna dostac domodyfikacji sie to zalicza chyba no nie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 chyba kupie sobie okulary i nowa klawiature :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 To jest zwykły przełącznik, na luzie dostaniesz na Volumenie, gorzej będzie z tą obudową, ale dla mnie to zadna zajawka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15954150 masz ale cena jest zastraszajaca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 a mnie wlasnie chodzi o ta klapke i mam na nia zajawke tylko kórwa za 100 zyla to ja chyba zrezygnuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Proponuje się przejechać na WGK /plecy Stodoły/, może znajdziesz taniej - ja swoją kartę graficzną kupiłem za 460, a wszędzie po 520 - 550 mieli - tylko połazić musisz, aha i taka moja mała rada: nie pytaj czy mają takie coś tylko patrz uważnie na stoiska - jak sprzedawca zobaczy, że ci zależy potrafi podnieść cenę [wypraktykowane przeze mnie i znajomych]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 To jest zwykły przełącznik, na luzie dostaniesz na Volumenie, gorzej będzie z tą obudową, ale dla mnie to zadna zajawka.Nie taki zwykly. Jezeli jest do powera, to musi miec sprezyne, zeby powracal do poprzedniego stanu, a nie byl caly czas wlaczony. Co jak co, ale nie spotkalem takich jeszcze (przynajmniej tego typu) w sklepach, ani na gieldzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 tu masz cos podobnego tylko bez tej głupawej czerwonej pokrywki i jest 100 zł tansze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15770664 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 dzieki troche sie orjentuje w elektryce i wlasnie chodzi mi o ta pokrywke ma byc dokladnie taka ( kształt jak na linku) wiem jak dziala taki wylacznik i nawet mam taki problem jest tylko w tej oslonie znalazlem inne przelaczniki z zabezpieczeniem prze przypadkowym nacisnieciem ale wlanie takiego (jak na linku ) szukam kolor nieistotny ksztalt i sposob mocowania mnie interesuje (koniecznie klapka - jak w samolocie :> ) ale serdeczne dzieki za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 aRoo"] To jest zwykły przełącznik, na luzie dostaniesz na Volumenie, gorzej będzie z tą obudową, ale dla mnie to zadna zajawka.Nie taki zwykly. Jezeli jest do powera, to musi miec sprezyne, zeby powracal do poprzedniego stanu, a nie byl caly czas wlaczony. Co jak co, ale nie spotkalem takich jeszcze (przynajmniej tego typu) w sklepach, ani na gieldzie.To jest zwykły, a nazywa się po prostu bistabilny, można kupić bo nabywałem, tylko troszke mniejsze. Aha i musi być podwójny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 70 zł pasuje ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Skąd wy takie ceny wytrzasneliście 8O 8O 8O 8O 8O U mnie w Lublinie w sklepie elektronicznym tego typu przełaczniki tylko bez tej klapki "armed" są po 1zł :!: a z tą klapką to chyba ze 3zł :!: Wasze ceny mnie zszokowały :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 ja chce kilka tekich zrobie zeby biurko jak kokpit wygladalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabasch Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 ja nie moge od samego początku piszę że potrzebuje "wyłącznik z klapką " nie wyłącznik tylko wyłącznik z klapką i wiem ile kosztuje sam wyłącznik qurwa mać nie jestem taki tęmpy szukalem w sklepach i przez googla (tylko język polski)i [gluteus maximus] dlatego jest ten topik bo może ktoś z was widzial gdzieś za rozsądne pieniądze taki wyłącznik z klapką z klapką <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ja nie moge od samego początku piszę że potrzebuje "wyłącznik z klapką " nie wyłącznik tylko wyłącznik z klapką i wiem ile kosztuje sam wyłącznik qurwa mać nie jestem taki tęmpy szukalem w sklepach i przez googla (tylko język polski)i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> dlatego jest ten topik bo może ktoś z was widzial gdzieś za rozsądne pieniądze taki wyłącznik z klapką z klapką <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać To pewnie do mnie :D Przecierz ja napisał o obu typach tych przełaczników tylko ty pewnie byłeś w szoku i dokładnie nieprzeczytałes mojej wypowiedzi a wyraźnie napisałem że przełacznik typu ARMED z klapka kosztuje u mnie w Llublinie coś koło 3zł CZYTAJ NA DRUGI RAZ UWAŻNIE :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 w conrad.pl nawet niema (tam sa rozne dziwne zeczy) ale sa np na kluczyk albo rteciowy (ruszysz muszka wlaczy sie ruszysz drugi raz i zgasnie :D ) skoda bo terz taki bym chcial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 w conrad.pl nawet niema (tam sa rozne dziwne zeczy) ale sa np na kluczyk albo rteciowy (ruszysz muszka wlaczy sie ruszysz drugi raz i zgasnie :D ) skoda bo terz taki bym chcial Hehehehe! Stacyjka w kompie :D Mam w domu taki wylacznik, tylko bez kluczyka. Ale mam jeszcze stacyjke od T25A2 (nie powiem co to... domyslcie sie :lol: ) To jest zwykły, a nazywa się po prostu bistabilny, można kupić bo nabywałem, tylko troszke mniejsze. Aha i musi być podwójny. Thx za info... pewnie nie spotkalem, bo sie zle o to pytalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 poszukaj tez w sklepach car-tuning to w klimatach rajdowych nazywa sie death-switch (odcina wszystko np. po wypadku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ale mam pomysla ;] wyglądowy i praktuczny - chociaz wiecie - srubokret scyzoryk i ominieto problem ;] Pierwsza opcja: Potrzebne 2 wlaczniki armed i 2 stacyjki. Jeden to RESET, drugi POWER. Najpierw trza kluczyk przekrecic zeby moznabylo wlaczyc kompa ;] lub resetnąć ;] Druga opcja: Potrzebne 2 wlaczniki armed i 3 stacyjki. POWER j.w ale RESET z podwojnym zabezpieczeniem... ;] pomysl zaczerpniety ze sposobu uzbrajania glowic jadrowych i rakiet typu ziemia-ziemia i ziemia powietrze ;] no i bezpieczny komp wtedy jest (jak sie obudowe zamknie "na amen" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 (...)Druga opcja: Potrzebne 2 wlaczniki armed i 3 stacyjki. POWER j.w ale RESET z podwojnym zabezpieczeniem... ;] pomysl zaczerpniety ze sposobu uzbrajania glowic jadrowych i rakiet typu ziemia-ziemia i ziemia powietrze ;] no i bezpieczny komp wtedy jest (jak sie obudowe zamknie "na amen" ;] Hahahahaha! |_ :lol: |_ :!: Do tej opcji jeszcze by sie przydal system EAM- do autoryzacji, i sprawdzania czy reset jest konieczny, a dodatkowo mozaby zainstalowac jeszcze cos jak Defcon :D, przy czym Defcon 1 to wtyczka z gniazdka, a defcon 5- miekki reset :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ... i jeszcze przycisk nożny, czytnik kart magnetycznych, czytnik linii papilarnych, weryfikator głosu, zapachu i DNA. A jak ktoś się uprze, to otworzy obudowę, zewrze dwa kabelki i wszystkie te akrobacje z włączaniem fefnastu przycisków i przekręcaniu pierdyliarda stacyjek o kant rzyci, mości panowie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 ehhh...a w necie to nie wiecie gdzie to qpic?? oczywscie tanio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 tiaa albo nagrac taki glos np z half-life ze mowi system armed po przekreceniu kluczyka a np Fire po przelaczeniu przelacznika mam jeszcze inny pomysl bierzemy jakis uklad elektroniczny taki zeby zamykal obwod tylko jak przekrecisz dwa kluczyki w tym samym czasie potem jeden kluczyk na jednej scianie pokoju drugi na przeciwnej a na kompie taki czerwony przycisk pod klapka w zolto-czarne paski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...