noso Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Witam jestem akurat w Stanach i grzechem by bylo nie kupic zestawu chlodzenia wodnego , pytanie: gdzie kupic ( jakie strony) zestawy chlodzenia wodnego?? Mam pare namairow ale nie chce odrazu kupic , wole wszystko posprawdzac. Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 www.overclockers.com tam zobacz pod chlodzenie wodne w jednym z topicow jest test wielu gotowych zestawow, profesjonalna robota polecam btw.tego u nas brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 www.dangerdan.com Kupowałem już u niego dwa razy. Z tego co zauważyłem to paru innych z tego forum też. Główna zaleta jest taka, że nie robi problemów z płaceniem polską kartą. U innych najczęściej chcą tylko amerykańskich. Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 mała poprawka DANGER DEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 okey dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 www.cooltechnica.com :arrow: wszystkiego po trochu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 jezeli masz kase to tylko koolance, bez zadnych klopotow z chlodzeniem i estetyka, a dangerdena mozecie na bok odstawic, zestaw koolance'a przebija go bez klopotow -> http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?...%2Ctower%2CLiqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...