volff Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 mam moze ktos link do polskiej instrukcji programu hdd regenerator??? bylbym wdzieczny narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 8O 8O 8O Przecież tam się tylko enter naciska, dwa razy ;]]] Przynajmniej jesli chodzi o odpalanie z dyskietki bootowalnej, a tak chyba najlepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volff Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 przyznam sie ze nie widzialem tego programu znajomy mnie o instrukcje do niego prosil bo czesto dysk mu siada a jeszcze ktos inny mu zawsze tym programem naprawial wiec on wpadl na pomysl ze sam bedzie naprawial. a czy on tak jak ja ogladal ten program (trudno powiedziec) aha moze chociaz ktos mi napisze jakie sa mozliwosci tego programu? bo sam nie mam jak sprawdzic ?? dzieki za odzew nara :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Rany, a jak się zwraca uwagę "szukaj", to się denerwują... Proszę bardzo: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36290 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...