cyra Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 tak spojrzalem na podpis jednego z uczestnikow forum i troche sie zdziwilem....on mial na duronie (nie wiem jakim) fsb 170 na jakims abicie, a ja nie moge wycisnac wiecej niz 120 (na tym co w podpisie) ...moze pamieci do d...., a moze jakies wskazówki dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 na moj gust to powinienes zmiejszyc mnoznik pozniej dac wieksze fsb np.133x10( z tego co mi sie wydaje to duron ma zablokowany mnoznik wiec odblokuj olowkiem) , a co do tych pamieci to nie wydaje mi sie zebys osiagnal wiecej niz 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 tak gwoli wyjaśnienia jak mam na stałe 201 na duronie. Chyba kolega zapomniał mnożnik odblokować :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyra Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 wiem, ze to bylo juz pewnie z milion razy ale: moze powiecie mi jak je pomalowac, znaczy te mostki aby odblokowac ten wredny mnoznik... z checia bym sie pobawil troche w jakies wieksze podkrecanie.... ps. mialem kiedys athlona 1,7..i na elixirach 333 wykrecilem go tylko do 1800 mhz..fsb jakies 155 i dalem sobie spokoj, (podobno moje mobo nie jest za dobre do krecenia, ale zawsze lepsze niz moj pierwszy ECS :oops: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Twoje mobo jest całkiem dobre do podkręcania - może nie tak dobre jak frn2 ale i tak całkiem, całkiem. Malujesz mostki L1 . Teraz wyglądają tak: ::::: A po zamalowaniu powinny wyglądać tak: IIIII Pamiętaj - każdy z mostków nie może się stykać z żadnym innym. Malujesz np. ołówkiem 2-4B. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 moj tez chodzi na fsb200, ale tylko asynk ze wzgledu na pamieci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 dołączę się tutaj. ja coprawda na Abicie, ale FSB mam 202 stabilne a i to nie wszystko bo jeszcze napięć nie podnosiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...