Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ludzie jest czad!!! Po wakacjach będe miał WC i robię moda obudowy!!! Będzie jazda, pobawie się trochę mostkami, chłodzeniem, obudową i będę miał bolida z mojego kompa :D :D :D . Jak by co to nie szpanuje tylko jestem cały podjarany, mam nadzieję że to rozumiecie. Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Rozumiemy ! ale lepiej bylo zrobic wszystko a potem sie podniecac :!: Po co syf robic na forum :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ludzie jest czad!!! Po wakacjach będe miał WC i robię moda obudowy!!! Będzie jazda, pobawie się trochę mostkami, chłodzeniem, obudową i będę miał bolida z mojego kompa :D :D :D . Jak by co to nie szpanuje tylko jestem cały podjarany, mam nadzieję że to rozumiecie. Pozdrawiam!!!WoW będziesz miał co robic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja to rozumie bo sam jestem podniecony bo też mam zamiar coś zrobić z moim kompem ale cholera jak narazie nie mam czasu z racji pracy a szkoda. Pozdrawiam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Rozumiemy ! ale lepiej bylo zrobic wszystko a potem sie podniecac :!: Po co syf robic na forum :?: Ok następny post z serii "zajawka Mateoosha" po wakacjach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Tylko rób wszystko powoli i dokładnie żebyśćżęós nie zjarał :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Tylko rób wszystko powoli i dokładnie żebyśćżęós nie zjarał :lol: :lol: :lol: O to się nie martw :) :) :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 jak moze kogos podniecic komputer dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 A co? Tata przekonany do WC? jesli tak, to powiedz jakich argumentow uzyles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 A co? Tata przekonany do WC? jesli tak, to powiedz jakich argumentow uzyles ;) Mój łojciec jest za!! :) Nie używałem argumentów. Jemu to się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 No to czeka Cię nielicha robótka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Powienienem sobie poradzić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ludzie jest czad!!! Po wakacjach będe miał WC i robię moda obudowy!!! Będzie jazda, pobawie się trochę mostkami, chłodzeniem, obudową i będę miał bolida z mojego kompa :D :D :D . Jak by co to nie szpanuje tylko jestem cały podjarany, mam nadzieję że to rozumiecie. Pozdrawiam!!!LEPIEJ SE KARTE GRAFICZNA NAORMALNA KUP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ludzie jest czad!!! Po wakacjach będe miał WC i robię moda obudowy!!! Będzie jazda, pobawie się trochę mostkami, chłodzeniem, obudową i będę miał bolida z mojego kompa :D :D :D . Jak by co to nie szpanuje tylko jestem cały podjarany, mam nadzieję że to rozumiecie. Pozdrawiam!!!LEPIEJ SE KARTE GRAFICZNA NAORMALNA KUP! To w następnej kolejności... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...