pisior Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Witam. Czy może mi ktoś wyjaśnić czym różnią się te dwa zestawy 4.1? CREATIVE FPS1600 4+1 CREATIVE INSPIRE 4400 Doradźcie mi który zestaw mam wziąć i dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 ja polecam wejsc na www.proline.pl tam za 225zl 5500 creatiwa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Witam. Czy może mi ktoś wyjaśnić czym różnią się te dwa zestawy 4.1? CREATIVE FPS1600 4+1 CREATIVE INSPIRE 4400 Doradźcie mi który zestaw mam wziąć i dlaczego? Różnią się .... niczym poza designem. Taka polityka firm że od czasu do czasu wypuszczają to samo tylko w nowym opakowaniu. Swego czasu chciałem kupić jeden z tych dwóch i po dokładnym przeanalizowaniu wybrałem FPS1600. Dlaczego? Bo ładniej jak dla mnie wyglądają - bez tych koszmarnych szmatek z przodu w modelu 4400. To samo zresztą stało się z modelem głośników 2.1, który teraz zwie się chyba 2200, a przeddtem nieco inaczej - takie same głośniczki. Zresztą czy kupisz te czy te - będziesz zadowolony. Dzwięk jak dla domowego maniaka dźwięku wymiata - oczywiście w zestawieniu z np. SB Live 5.1 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 ja polecam wejsc na www.proline.pl tam za 225zl 5500 creatiwa.... No, ale tam widzę tylko model 5100 za 225PLN, a o ile wiem że poza tym iż to model 5.1, to subwoofer ma 12W mocy, a w FPS1600 - 17W :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Lepiej niech wezmie slabszy sub bo te 5W wiecej moze mu szyby w mieszkaniu rozwalic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Lepiej niech wezmie slabszy sub bo te 5W wiecej moze mu szyby w mieszkaniu rozwalic ;) hehe, 5W więcej szyby rozwalić???? Toto będzie piredzieć przy 30% mocy (17W) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...