Smash Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Witam! Mam drobny problem z głośnikami Z-640. Mianowicie nie słysze dźwięku na tylnie dwa kanały. Glośniki nie są uszkodzone (dźwięk na tyłach słychac bardzo bardzo cicho ale słychać) , w ustawieniach jest wszystko ok . Karta dźwiękowa to 6 kanałowy Realtek a system Windows XP Pro Problem moze tkwi w tym iz na regulacji głośności nie mam zaznaczonych kilku opcji (sub , rear , front , center ->patrz.screen) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 witam, co by nie zakladac nowego takiego samego topicu przylaczam sie do problemu kolego bo mam (prawie) identyczny: panowie jest problem: otoz wlasnie wrocilem z MediaMarkt'u gdzie wojaszek postanowil sprawic mi prezent na urodzinki w postaci zestawu 5.1 no to ja bez wachania stwierdzilem ze biore Logitech'a Z-640 (jak pomyslalem tak zrobilem) a wiec z usmiechem na ustach podlaczam sobie moj pierwszy zestawik 5.1 oczekujac wspanialego brzmienia... i tu zaczynaja sie schody: -podlaczylem wszystkie kable prawidlowo -ustawilem w menu SoundStorma na 6 glosnikow -puszczam ton testowy -> I NIE MA TYLNICH GLOSNIKOW !!! -sprawdzalem juz wlaczanie i wylaczanie wszystkich "ptaszkow" nie mam pojecia o co chodzi bo jak wylacze DolbySorround to centralny glosnik odzywa sie na lewym tylnim (bo ogolnie one dzialaja bo przelaczalem wtyczki na wyjsciach) ale cos nie halo chyba z tym softem do obslugi (stery) od plyty, albo nie wiem juz... help please !!! (as fast as U can) CONFIG: Abit NF7-S rev. 2.0 Win2000 SP3 nForce2 audio driver ver. 6.14 (z paczki 2.41 chyba - tej z "turbo" IDE) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ciekawe chłopaki ale zaczniemy może od głupiego pytania ale na centralce jest regulacja balansu miedzy tylnymi a przodnimi głosnikami sprawdzcie moze macie ustawione tylko na przód ale mysle ze chyba raczej zorientowaliscie sie z tym.Smash sprubuj wejsc w zawansowane i cos pokombinowac kurcze trudno mi powiedziec nigdy nie pracowałem na realteku.Acha i mam nadzieje ze macie najnowsze sterowniki PS.Sprawdzcie jeszce czy przypdakiem nie ustawiliscie dzwieku na SPDIF jezeli to zrobiliscie wyłaczice to!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Jutro odbieram głośniki Logitrech Z640 i zobacze jak bedzie u mmie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Hmm jakja podlaczalem glosniki wg instrukcji do mobo mialem to samo tyl na centralu Jesli masz bracketa to kabel od center/sub do wyjscia na tylne a tylne do wyjscia sub sub a przod na zielone wyjscie Jesli nie masz bracketa to wydaje mi sie ze trzeba zamienic kable tyl z subem i powinno dzialac nie sprawdzalem nie chce mi sie bracketa wyjmowac Mam nadzieje ze cos pomoglem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 no i u mnie też nie działają 2 satelity i centralny :cry: a głośniki sprawne co jest ? SS @abit Nf7-s Rev.2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 panowie mam ! hehe otoz stery sa na tyle glupie, ze pomimo tego ze mamy wyjscia pozadne ba rear i na sub'a nakazuja wkladac wtyczki w wejscie liniowe i mikrofon (ehh) otoz jest to iscie debilne, ale co poradzic ze dziala! teraz mam tak: -tylne podlaczone do MIC -sub do LINE-IN -i front do front -calosc ustawiona na 6 glosnikow, BEZ! Dolby, analogowo, z ptaszkami przy centralnym kanale i wsio piknie DUDNI hehe POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 z ciekawosci spytam - ile te logitechy kosztuja w media markcie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 628,90 hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ja kupiłem za 440 zł w Apcomie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ludzie mam bardzo podobny problem..., pisalem o tym w najnowszym temacie... mozecie looknac? :) pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 z ciekawosci spytam - ile te logitechy kosztuja w media markcie ?? 628,90 hehe ja kupiłem za 440 zł w Apcomie :lol: i dlatego nie opłaca się kupować w MM bo tam WSZYSTKO jes tdroższe niżw normalnym sklepie (wyjątek to wyprzedaże) :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 eeehhh... ewidentnie sie przyp****lacie byla godzina 20 - mialem kupic w danej chwili - inaczej nie dalo rady starczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ja kupiłem za 440 zł w Apcomie A ja sie zastanawiam, czy kupic Z640 po 346pln :D , czy Creativa inspire P580 po 252pln :?: :?: :?: Ma ktos jakis pomysl??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jean Luc Picard Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A ja sie zastanawiam, czy kupic Z640 po 346pln :D , czy Creativa inspire P580 po 252pln :?: :?: :?:A możesz jeszcze wyjawić gdzie są Z-640 po 346zł??? Ma ktos jakis pomysl???Bierz Logitechy, szczególnie za tak małe pieniądze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 A ja sie zastanawiam, czy kupic Z640 po 346pln :D , czy Creativa inspire P580 po 252pln :?: :?: :?:A możesz jeszcze wyjawić gdzie są Z-640 po 346zł??? Ma ktos jakis pomysl???Bierz Logitechy, szczególnie za tak małe pieniądze... www.mmcomputer.de :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jean Luc Picard Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 A możesz jeszcze wyjawić gdzie są Z-640 po 346zł??? www.mmcomputer.de :wink:To nie było śmieszne :wink: raczej smutne jak patrzę na te ceny w Polsce i Niemczech to nie mogę się doczekać marca 2004r... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 A ja sie zastanawiam, czy kupic Z640 po 346pln :D , czy Creativa inspire P580 po 252pln :?: :?: :?:A możesz jeszcze wyjawić gdzie są Z-640 po 346zł??? Ma ktos jakis pomysl???Bierz Logitechy, szczególnie za tak małe pieniądze... www.mmcomputer.de :wink: to i tak dużo mozesz wieżyć lub nie ale ja widziałem je w New York po 50 $ !! później poszukam jakiegoś linku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...