KrzychuW Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Jak w tytule. Chce kupić ten procek ale przez 2-3 miesiące będzie musiał pochodzić na biednej płycie(MSI6378) z biednym coolerem. Zależy mi żeby zmiejszyć temerature. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 zmniejszysz mnożnik, napięcie i bedzie nizsza temperatura; a na magistrali 100 tez powinien działać; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 moj AXP1700 dziala na 100Mhz wiec 2200 tez powinien :) ale czy ktos da sobie reke obciac : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 jaki problem z obnizeniem magistrali ->podpis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck^ass Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 powinien dzialac :wink: Ja jak probowalem przerobic mojego antka na 166*11 to niechcacy zle przelaczylem dipa i bez niczego chodzil jako 1100 mhz (11*100), takze nie masz sie co obawiac :) W razie czego moge ci opchnac moje mobo :twisted: btw. na nizszym zawsze pojdzie, na wyzszym nie (mozesz mu jeszcze obinizyc napiecie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuW Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Wszystko pięknie działa. Temperaturka 39-45 'C (13,5 *100 [Glacialtech Igloo SIlent Breeze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...