Buzzy Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Szukalem na forum i w necie i nigdzie nie potrafie znalesc tstów tych ramów a trafila mi sie okazja kupic 2x256 400MHz Elixiry i nie wiem czy warto cena 350zł za dwie sztuki nowe z gwarancja. Czy ktos ma moze ten ram i moglby sie wypowiedziec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 za takie pieniądze to nawet jakby był przeciętne to warto BIERZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Ja mam pamięci 333 do Elixira :mrgreen: i maks idą na 187MHz... Nie wiem jak 400 ale najwydajniejsze to one nie są... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 cena jest mocno zachecajaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 mialem kilka sztuk elixirow u siebie i niestety mozliwosci ich "podrasowania" byly znikome....kiedys uwazalem te pamieci za bardzo dobre.....byc moze trafilem na kipeska partie....ale ogolnie do overclockingu nie polecam..w inym przypadku jak najbardziej ok :) tylko bez wysrubowanych tajmingow :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Ja mam pamięci 333 do Elixira :mrgreen: i maks idą na 187MHz... Nie wiem jak 400 ale najwydajniejsze to one nie są... Słabo się kręca (fakt, że ja mam 333) - u mnie na maxa 189 poszły - widać z tego, że to jest ich krańcowa wartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Ja mam dwie takie i są najwyżej średnie ... dużo powyżej 400 to nie wyjdziesz - u mnie nawet na 410 są już błędy mimo podniesionego napięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ja mam dwa elixiry pc400 i tak, wszystko zależy od płyty, na msi k7n2l działały w dualu na cl2, natomiast na abicie nf7 nie działają na 400 MHz nawet na cl3, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Te pamieci to kiepa. PC3200 CL3... i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 dokładnie, ale wytłumacz mi dlaczego ma msi działały na cl2, w dualu na ddr400 a na abicie nie chcą nawet na cl3 (ich nominalny parametr) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...