piotr.y Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 szukałem i nie znalazłem więc pytam doświadczonych gdzie we wrocku można kupić uszczelkę takom żeby pasowała do szyby 3mm i obudowy 1.5 mm prosze o konkretne informacje - np: nazwa sklepu lub adres za wszystko z góry dzięki piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 powstancow slaskich 5 :) moze mnie tam spotkasz ;) sklep chieftec'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 to nieźle a ja po samochodowych patrze i szukam :) jak wyglądasz B3ton ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 to nieźle a ja po samochodowych patrze i szukam :) jak wyglądasz B3ton ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 to nieźle a ja po samochodowych patrze i szukam :) jak wyglądasz B3ton ?? mialo byc to smieszne ?? : / facet - zalosny jestes : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 widze że ktoś tu sie nie lubi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 1. nieżle sie uśmiałem 2. w tym sklepie chyba z 6 osób "pracuje" (tyle sie kreciło i gadało ze sobą jak kumple jak bude kupowałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 1. nieżle sie uśmiałem 2. w tym sklepie chyba z 6 osób "pracuje" (tyle sie kreciło i gadało ze sobą jak kumple jak bude kupowałem) bo jest kolezenska atmosfera !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Tylko dalej nie wiemy jak Beton wyglada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 kiedys w moim AV bylo foto , ale juz chyba nie mam tego av Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 B3ton to najmlodszy z ekipy. Szukajcie a znajdziecie. Zastanawiam sie tylko dlaczego pomimo tego iz sklep maja zawalony wszystkim do moddingu to na stronce maja tylko z 1/10 tego pokazana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 hehehe... ukrywaja sie :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 podobno ma być nowa stronka ale za kilka dni dopiero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 No wlasnie jak bylem kilka dni temu to beton cos o cyfrowce i zdjeciach mowil. A poza tym bral ceny nowych artykulow z jakiejs stronki ale ona wygladala prawie tak samo jak poprzednia. Wiec nie nowa tylko uaktualnienie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...