Rycek11 Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Słyszałem ze Voodoo2 można łaczyć. Wiem juz ze musz byc takie same ale nie wiem wogóle jak sie do tego zabrac. Moze mi ktos powiedziec na czym to polega. Moze ktos zna linka do jakejs strony gdzie pisze jak to zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 jest taki smieszny kabelek jak tasma IDE i ta tasma laczysz te dwie karty i to chyba cala filozofia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Dokładniej : łączysz takim kabelkiem złącza rozszerzeń na kartach. Ale gdzie ty taki kabelek dostaniesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 jak chcesz to moge Ci podac schemat (mam jeszcze ten kabelek :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 bierzesz kabelek (tasme) od FDD i zmieniasz miejscami zyle 16 z 19 i 17 z 18. voila! mozesz podlaczac v2 ze soba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 zamienic trzeba 4 rzyly (nie dwie) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 przeciez to wlasnie napisalem!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...