dymy Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ..trafil mi sie Sesonic SS-200GPX i zastanawiam sie czy nie zmienic go w jednej maszynie z Codegenem 300W. z tego co widze ma regulacje obrotow wentylatorka :twisted: problem w tym ze to tylko 200W a Codejasz naklejkowe 300W. doczytalem sie tu ze stare zasilki byly robione porzadniej a i marka nie licha wiec tak sobie umyslilem ze moze nawet lepszy bedzie a przynajmniej porownywalny. na www wygooglowalem takie info: Witam U mnie CMOS sie nie traci, mialem Durona a teraz mam Athlona. Mam DDR-y, wczesniej przez 2 miesiace mialem SDR-y w zadnym przypadku zadnych problemow. Zawsze najnowszy BIOS - jesli tylko sie pojawia :) ostatnio Cheepo BIOS. PCI zapchane - 2 sieciowki, dzwiek i karta TV. A tak zeby dobic: jak dzis rozebralem zasilacz to sie przerazilem: Seasonic SS-200GPX :) chyba nie musze tlumaczyc co oznacza cyferka 200 :))) ale transformatorek impulsowy 2x wiekszy w srodku niz w tanich 235 W i wszystkie filtry sieciowe ma. wiec sobie teraz pazurki ostrze bo chyba jednak warto. jednak przepasc prawie 100W (w praktyce pewnie polowa jesli nie mniej) kaze mi jeszcze raz sie upewnic. warto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ja bym sprobowal ,tylko jeszcze nie wiadomo jaki masz zamiar sprzrt podlaczac do tego 200W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...