maciej Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 I jak sie podoba? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ładna choinka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Nie razi to po ciemku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Mi się podoba :D Te diody tak nawalają że aż przez plastik widać :lol: Ja też myślałem nad czymś takim, chciałęm wymienić diodę na niebieską, ale nie mogłem dostać żadnej o jasności 4000 m candeli(niby taka ma być), największą jaką znalazłem koło siebie to 200 mCd :( Dodatkiwych diód nie opłaca mi się wstawiać, bo amm myszke na baterie i nie pochodzią by dłużej jak 4/5 dni (teraz chodzi 7/10 dni) na NiCd 600mA Panasonic'a. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 :arrow: mi sie nie podoba :( wg. mnie kolory ze soba zle wspolgraja. gdyby wszystko swiecilo na niebiesko, daloby lepszy efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 fajnaaaa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 [...]Dodatkiwych diód nie opłaca mi się wstawiać, bo amm myszke na baterie i nie pochodzią by dłużej jak 4/5 dni (teraz chodzi 7/10 dni) na NiCd 600mA Panasonic'a.[...] ja piórkuje, jaka ty masz mysze ze ci trzyma 10 dni na bateriach ?? ja mam a4 techa libero (nie optyk) i bakterie 2xAAA trzymaja mi ponad 3 miesiace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Luzik gryzoń :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Jednak całość niebieska by była lepsza. Radze zmienic czerwną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 podgrzewanie reki , podkladki i co najlpsze klikanie ta tweak.pl w 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 [...]Dodatkiwych diód nie opłaca mi się wstawiać, bo amm myszke na baterie i nie pochodzią by dłużej jak 4/5 dni (teraz chodzi 7/10 dni) na NiCd 600mA Panasonic'a.[...] ja piórkuje, jaka ty masz mysze ze ci trzyma 10 dni na bateriach ?? ja mam a4 techa libero (nie optyk) i bakterie 2xAAA trzymaja mi ponad 3 miesiace. Logitech MouseMan Cordless Optical to zależy od częstości używania, czasami nawet 3 tygodnie wytrzymywała bez ładowania (najczęściej co każdą! sobotę je ładuje) Używam akumulatorków 600mAh, ładuje je prądem 90-140mAh przez 8h. Wiem, że powinno władowac 120% pojemności akumulatorka, czyli: 600mAh*1,2(120%)=720mAh Przyjmując średnią za 120mAh: 720mAh / 120mAh=6h Czyli sam doszedłem do tego że musze je ładowac 6 a nie 8 h :D(już przestawiam na timerze) Możliwe że akkusy nie były naładowne tak jak powinny być, bo po punkcie szczytowym pojemności zaczynają się rozładowywać. Zobaczymy jak teraz będzie :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 U F O :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 fajnaaaa :Dtylko fajna ? myśle że b.fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 zdjec nie widze :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 no wlasnie nie widac zdjec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 no wlasnie nie widac zdjec :(jak wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 no wlasnie nie widac zdjec :(jak wyzejj.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 no wlasnie nie widac zdjec :(jak wyzejj.w.sprawdzilem dopiero ze to na wp jest, takze nic dziwnego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 to sobie poogladalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ja tez zdjec nie widze :? mam nadzieje, ze pozniej bedzie mozna zobaczyc gryzonia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 error 404 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mast666 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja tesh nie widze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Maciej zrob cos z tymi fotkami bo z checia bym zobaczyl swiecacego gryzonia a narazie jest tylko "error 404" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 zdjecia, zdjecia ja chce zdjecia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 maciej - wyślij je do mnie :arrow: raptor@ocm.pl umieszcze je na serwie i zapodam linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...