Recenzent_ Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 wiec kumpela kupila sobie sony ericsson T 310 to to ma aparat cyfrowy jednak nie moze wyslac mi na maila zadnych zdjec hm wyskakuje komunikat o blednym skonfigurowaniu poczty cytuje :Marta|Lbn (9-09-2003 22:28) probowalam teraz wyslac i "konto poczty nie jest skonfigurowane" czy ktos cos wie ? pomocy : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 bo musi ustawic sobie konto poczty email - czyli np skonfigurowac na konto interii... itp... a jesli ma z idei i nie bedzie ja chalo polaczyc niech utworzy nowy tryb transmisji danych - CSD - napisalbym jak ale link mi sie do tego zapodzial ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 a wiec po kolei: menu wiadomosci->email->opcje->edycja konta->dodaj nowe->i wpisz nazwe konta. potem trzeba wypelnic kazda opcje czyli (teraz po angielsku bede pisal bo nie chce mi sie zmieniac jezyka w telefonie, a tluamczyc moge niedokladnie) 1. connect using - (ja mam aktywny gprs, wiec uzywam pierwszej opcji internet (czyli gprs), innych nie sprawdzalem) 2. protocol - pop3 rzecz jasna 3...9. inc. server, incoming port, ble ble - standardowe ustawienia. (dla przypomnienia dodam ze incoming port to 110, a outgoing port to 25). potem juz spokojnie mozna wysylac fotki. trzeba sie tylko troche hamowac bo wyslanie maila wielkosci 59 kb (czyli jedna fotka w 640x480) to okolo 72kb wyslanych i 5kb odebranych danych - a wiec patrzac na stawki idei to jakies 90 groszy (30 gr za kazde rozpoczete 50 kb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...