Skocz do zawartości
pastor

Radek 9700 SuperGrace i flaszowanie biosu

Rekomendowane odpowiedzi

Pomozcie mi jak mam zflaszowac bios do poziomu 9700pro, ludzie ktozy kupili ta karte na www.komputronik.pl w opisach katry pisza ze tylko wymiana biosu i jest jak 9700pro i pisza ze to bez problemu sie flaszuje. Prosze powiedziec skad moge sciagnac taki bios do tego radka i programy do flaszowania, szukalem i czytalem bardzo duzo i tak nie ma konkretnych odpowiedz, moze jest jakis uzytkownik co ma takiego radka firmy super grace 9700 i tak zrobi. Czy to nie ma znaczenia jakiej firmy jest radek tylko bios? prosze o pomoc, dzieki z gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

soltys: a mam jeszcze jedno pytanie: jak mam Radeona SUPER GRACE 9700 to jakiej firmy mam wgrac biosa??? bo na stronce siriusa sa biosy tylko do herculesa czy moge taki wgrac, sa tam dwa biosy jeden OC a drugi jakis ORG. prosze o odpowiedz , dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pastor, sołtys.... cała wieś normalnie :lol: Ale tak na serio to ja wgrałem sobie do mojego Super Grace 9700 ( choć nie ma znaczenia jakiej jest firmy ) bios od Gigabyte 9700 Pro, i wszystko mi śmiga. Jak już sflasciach!esz karte i ją troche podkręcisz to daj znać do ilu ci się udało. Bo na moim SG kiepsko się pamięci kręcą :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak podkręcasz karte do ustawień radeona 9700 PRO i chodzi bez artefaktów i zwiechów, to możesz spokojnie wgrywać bios do PRO. Sam mam do PRO (a mam non-PRO), ale musiałem po tym zabiegu obniżyć taktowanie pamięci, bo kości nie wyrabiały. Biosa do radeona 9700 PRO możesz pobrać z tej stronki: http://tw.giga-byte.com/Download/Download....s_r9700p_f2.exe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...