pastor Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Pomozcie mi jak mam zflaszowac bios do poziomu 9700pro, ludzie ktozy kupili ta karte na www.komputronik.pl w opisach katry pisza ze tylko wymiana biosu i jest jak 9700pro i pisza ze to bez problemu sie flaszuje. Prosze powiedziec skad moge sciagnac taki bios do tego radka i programy do flaszowania, szukalem i czytalem bardzo duzo i tak nie ma konkretnych odpowiedz, moze jest jakis uzytkownik co ma takiego radka firmy super grace 9700 i tak zrobi. Czy to nie ma znaczenia jakiej firmy jest radek tylko bios? prosze o pomoc, dzieki z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 http://www.sirius.pl/art.php?id=72&typ=test&aid=65 nie ma za co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 sołtys: a moze wiesz jaki mam bios wgrac? bo tam nie ma biosow do 9700pro tylko sa do NiePro. a ja mam Radeona 9700 bez pro, to chyba musze wgrac bios do pro tak mysle?? prosze o pomoc!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 pastor -> wgrywaj bios do swojej karty np. jesli masz karte Hercules 9700 nie pro to wgrywasz bios hercules 9700 nie pro OC tak jkaby zhakowany bios twojej karty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 soltys: a mam jeszcze jedno pytanie: jak mam Radeona SUPER GRACE 9700 to jakiej firmy mam wgrac biosa??? bo na stronce siriusa sa biosy tylko do herculesa czy moge taki wgrac, sa tam dwa biosy jeden OC a drugi jakis ORG. prosze o odpowiedz , dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 pastor, sołtys.... cała wieś normalnie :lol: Ale tak na serio to ja wgrałem sobie do mojego Super Grace 9700 ( choć nie ma znaczenia jakiej jest firmy ) bios od Gigabyte 9700 Pro, i wszystko mi śmiga. Jak już sflasciach!esz karte i ją troche podkręcisz to daj znać do ilu ci się udało. Bo na moim SG kiepsko się pamięci kręcą :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 czy próbowal ktos wgrywac bios do radeona 9700 ze strony siriusa o nazwie ORG. Czym sie rózni wogole bios do OC i ORG , większa liczba pobrań jest własnie biosa ORG !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 pastor, sołtys.... cała wieś normalnie :lol: Czytajac ten topic od poczatku to samo mialem napisac :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 moze ktos mogłby sie wypowiedziec na temat wgrania biosu od radeona 9700pro do radeona 9700 non-pro. czy to moze działać, moze ktos wie skad moge sciągnąć bios do radeona 9700pro. !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Jak podkręcasz karte do ustawień radeona 9700 PRO i chodzi bez artefaktów i zwiechów, to możesz spokojnie wgrywać bios do PRO. Sam mam do PRO (a mam non-PRO), ale musiałem po tym zabiegu obniżyć taktowanie pamięci, bo kości nie wyrabiały. Biosa do radeona 9700 PRO możesz pobrać z tej stronki: http://tw.giga-byte.com/Download/Download....s_r9700p_f2.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...