l3thal Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Mam Cd-Rom LG CRD-8520 52X Próbowałem aktualizować firmware,Jednak firmware którego wgrałem niebył do tego CD-Romu :( (niewidać go w biosie). Na stronce producęta niema firmwara akurat do tego CD-Romu. Jeśli Ktoś wie skąd ściągnąc firmwara do tego LG byłbym bardzo wdzięczny o podanie namiaru.No i czy da sie to w jakiś sposób naprawić :?: :?: Z Góry THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 poczytaj i popytaj na cdrinfo.pl lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 sprzedaj ten shit i kup se jakiś cd-rom z prawdziwego zdarzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Naucz sie czytac "Jeśli Ktoś wie skąd ściągnąc firmwara do tego LG byłbym bardzo wdzięczny o podanie namiaru.No i czy da sie to w jakiś sposób naprawić" Nie twoj interes czy on sobie kupi LG czy cos on prosi o cos innego niz doradzenie wyboru CD ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Naucz sie czytac "Jeśli Ktoś wie skąd ściągnąc firmwara do tego LG byłbym bardzo wdzięczny o podanie namiaru.No i czy da sie to w jakiś sposób naprawić" Nie twoj interes czy on sobie kupi LG czy cos on prosi o cos innego niz doradzenie wyboru CD ... w przeciwieństwie do twojego nic nie wnoszącego postu panie adwokacie ja chociaż dałem mu jakąś rade , a żeby nie być goło słownym oto moja 2 rada: napisz maila do servisu LG ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...