mbloch Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Hej! Mam DUŻYproblem z podłączeniem kompa do TV mianowicie: Chcę kupić plytę główną VIA EPIA M10000 i podłączyć to to tylko i wyłącznie do TV,jednak gdy dziś spróbowałem podłączyć mojego starego GeForce'a 1 z TV Outem to gdy monitor był odłączony nie było obrazu. Natomiast wystarczyło włączyć wtyczkę od zasialania monitora do kontaktu bez włączania guzikiem i wszystko działało jak należy. I teraz pytanie czy ktoś z Was miał podobny problem i co z tym zrobił. Strasznie mi na tym zależy aby komp chodził bez podłączania monitora, chce zrobić takie kino domowe... Wielkie dzięki za zainteresowanie i pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 A czy próbowałeś odpalić kompa z podpiętym tylko TV zamiast monitora. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Owszem... zaden problem, lacznie z biosem( leadtek gf4 440 mx + Sony 28'') . Natrualnie zakladamy ze "zamiast" nie jest doslowne.. TV do gniazdka tv-out ;] pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...