nrl Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Zakładam swoje pierwsze WC nie wiem, co wybrać Nukleona czy Zalmana ZM-WB2. Może proponujecie inny wydajniejszy bloczek dostępny w Polsce. Mam zamiar również kupić: -blok Nukleon N1 SM(MCS) lub, Zalmana ZM-WB2(Sirius) -pompkę Aquarium Systems Maxi-Jet 1000(Sirius lub, MCS) -pojemnik E3(MCS) -wąż Eheim 12/16mm (Sirius lub MCS) -nagrzewnica od Żuka lub Łady Co radziacie [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ja bym ci polecal copperfielda :> www.copperfield.prv.pl ale to jush twoj wybor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Mialem Nukleona i WB2. Polski lepszy o 2C, ale poszukaj dokladnych testow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 a co masz teraz lukas? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Ja bym polecal jednak zalmana. Ładniejszy, zgrabniejszy, tańszy a do tego w testach wypada b.dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Zalman wcale nie tanszy, tylko drozszy - Zalman - 200 zl - Nukleon 17o-180 (zaleznie od wersji). Zalman w sumie ladniejszy, ale Nukleon wydajniejszy - miedzy tymi blokami wybor prosty - bierz Nukleona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Zalman wcale nie tanszy, tylko drozszy - Zalman - 200 zl - Nukleon 17o-180 (zaleznie od wersji). W Proline Zalman kosztuje 179zł. Do Nukleona trzeba doliczyc jeszcze zapinke, czyli 200zl spokojnie plus wysylka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Zapinke tylko wtedy, gdy nie masz dziur w plycie lub masz P4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 czyli, który lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ja bym bral Copperfielda :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ja bym miał w [gluteus maximus] wygląd (on mi się nie podoba) i brał Nukleona czyli to co sprawdzone i wydajne Nukleon jest z Polski i to jest kolejną zaletą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 jakac hehehehehee, nie wiem czy wiesz ale copperfield jest nie tyle z polski co z twojego miasta :P :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 jakac hehehehehee, nie wiem czy wiesz ale copperfield jest nie tyle z polski co z twojego miasta :P :D:D:D chodziło mi o Nukleon Vs Zalman tak ja w topicu 8) a tak IMHo to chciałbym go zobaczyć na własne oczy czy jest możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 gg 1258101 odezwij sie i nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...