Piotras Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 kiedy zassam film 8) z rozszerzenie mpg każdy player którym próbuje to odtworzyć powoduje zawieszenie systemu a virtual dub pisze "pack sychronisation error" wiem mozliwe ze sie zdazy raz czy dwa ze bendą błędy w zasysaniu ale dziwne jest to ze kazdy mpg mi wiesza system a jesli zassam avi fszystko jest oki czy ktoś wie o co tu chodzi? mam zainstalowany Nimo Codec Pack 5.0 buil 8 wiec brak codeków nie wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Brak kodeków w gre moze nie wchodzi ale masz ich nadmiar. Nimo i inne tego typu kodek paki to syf niszczący system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 moge se zniszczyć system byle by tylko obejzeć ten film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 zainstaluj najnowszy WMP 9 http://www.windowsmedia.com/download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Wywal Nimo i zainstaluj tylko potrzebne kodeki powinno pomóc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...