Skocz do zawartości
ClareS

Jaki zasilacz??

Rekomendowane odpowiedzi

Wieć tak, chciałbym się dowiedzieć jaki zasilacz mi potrzebny do sprzętu jak w podpisie. Zastanawiam sie nad zasilaczami firmy Chieftec: 360W czy 420W?

A i jeszcze jak 360W to oplaca sie brac wersje z 2 wentylatorami która jest roższa o jakieś 50zl : :x

Na zasilacz chciałbym przeznaczyc jak najmniej pieniezy, ale jak będzie trzeba więcej to wiadomo trzeba :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm.. ja mysle ze ci 360 wystarczy , w koncu to chieftec nie jakis codeshit... ja biore 420 na swojego p4 ... chociaz 420 tobie tez nie zaskodzi zwlaszcza , jesli kiedys bedziesz chcial kupic mocniejsza grafe np jakiegos radzia ktore sa pradozerne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA nie myślę ale jestem pewien że chieftek 360W Ci straczy, zresztą popatrz na muj konfig i jeszcze 2 dyski 7200 rpm

ALLEN3 skończ p.i.e.r.d.o.l.i.c glupoty wkoncu :!: Miałeś ten zasilacz kiedyś :?: Widizałeś na oczy go chociaż :?: .POszukaj na forum, dużo ludzi ma chiefteki 360W z pasywnym jak i aktywnym PFC i nik nie nażeka :!: Ja mam go od marca i jest dalej z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA nie myślę ale jestem pewien że chieftek 360W Ci straczy, zresztą popatrz na muj konfig i jeszcze 2 dyski 7200 rpm  

ALLEN3 skończ p.i.e.r.d.o.l.i.c glupoty wkoncu :!: Miałeś ten zasilacz kiedyś :?: Widizałeś na oczy go chociaż :?: .POszukaj na forum, dużo ludzi ma chiefteki 360W z pasywnym jak i aktywnym PFC i nik nie nażeka :!: Ja mam go od marca i jest dalej z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e :!:

Ale lepiej brac z dwoma czy 1 wentylatroem? bo jak z 2 to lepiej dolożyc 40zl i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 420 ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...