ClareS Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Wieć tak, chciałbym się dowiedzieć jaki zasilacz mi potrzebny do sprzętu jak w podpisie. Zastanawiam sie nad zasilaczami firmy Chieftec: 360W czy 420W? A i jeszcze jak 360W to oplaca sie brac wersje z 2 wentylatorami która jest roższa o jakieś 50zl : :x Na zasilacz chciałbym przeznaczyc jak najmniej pieniezy, ale jak będzie trzeba więcej to wiadomo trzeba :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 hm.. ja mysle ze ci 360 wystarczy , w koncu to chieftec nie jakis codeshit... ja biore 420 na swojego p4 ... chociaz 420 tobie tez nie zaskodzi zwlaszcza , jesli kiedys bedziesz chcial kupic mocniejsza grafe np jakiegos radzia ktore sa pradozerne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 tez uważam ze 360W by Ci wystarczył, ale on coś z napięciami ma, nie trzyma po jakimś czasie. jak juzto trzeba by się na przyszłosć zaopatrzyć w 420W chiefteca, z aktywnym PFC. Będzie lepiej na przyszłość. Poza tym w razie zmiany sprzętu nie zaszkodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 JA nie myślę ale jestem pewien że chieftek 360W Ci straczy, zresztą popatrz na muj konfig i jeszcze 2 dyski 7200 rpm ALLEN3 skończ p.i.e.r.d.o.l.i.c glupoty wkoncu :!: Miałeś ten zasilacz kiedyś :?: Widizałeś na oczy go chociaż :?: .POszukaj na forum, dużo ludzi ma chiefteki 360W z pasywnym jak i aktywnym PFC i nik nie nażeka :!: Ja mam go od marca i jest dalej z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 JA nie myślę ale jestem pewien że chieftek 360W Ci straczy, zresztą popatrz na muj konfig i jeszcze 2 dyski 7200 rpm ALLEN3 skończ p.i.e.r.d.o.l.i.c glupoty wkoncu :!: Miałeś ten zasilacz kiedyś :?: Widizałeś na oczy go chociaż :?: .POszukaj na forum, dużo ludzi ma chiefteki 360W z pasywnym jak i aktywnym PFC i nik nie nażeka :!: Ja mam go od marca i jest dalej z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e :!: Ale lepiej brac z dwoma czy 1 wentylatroem? bo jak z 2 to lepiej dolożyc 40zl i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 420 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Jak masz możliwości finansowe to według mnie lepiej kup 420. 360 oczywiście wystarczy, ale mocniejsza zasiłka to "inwestycja w przyszłość" :D A jak już chcesz oszczędzać to zwykła 360. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Własnie, przyszłosciowo bedzie brać 420W ale jak niemasz kasy toi polecam 360@ z jednym fanem bo i tak go nie usłyszysz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Chieftec 360W singlefan roxx, a jak ktoś ma wąty to w.y.p.i.e.p.r.z.a.ć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Nie ma to jak poparcie zajebistymi argumentami ... mam nadzieje że nie zrobiłes pod siebie ze szczęścia że napisałeś coś tak światłego. :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Ostrzegam osoby uzywajace slowek :evil: Jeszcze raz zauwaze i zaowocuje to kara. Co do tematu, tez powinienem przywalic, malo o tych i innych zasilaczach jest napisane na forum ? :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...