PoGo Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Mam problem z jedna partycja. Po kopjowaniu i tworzeniu plikow wyskakuja bledy crc. Nie wszystkie sie skopaly ale wiekszosc nie dziala :/ Mozna w jakis sposob je naprawic. Duzo mp3 i filmow poszlo sie jeb**. Czy jest jakis sposob aby naprawic te pliki? Bo teraz poza usunieciem to za duzo nie mozna zrobic z tymi danymi :[ Mam zamiar usunac ta partycje i stworzyc jeszcze raz ale szkoda mi tylu gb :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Partition Magic powinien ci ten problem naprawic. Jesli nie to raczej nie ma na to ratunku. Pewnie miales swoj system za bardzo overclocked. Szczegolnie pamiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 wlasnie ze wszystko bylo default, bo to byl pierwszy format na nowym sprzecie (calym) i ta jedna partycja tkaie farmazony robi, zorientowalem sie dopeiro jak juz przenisolem dane ze starego dysku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 moze po prostu bad sectory daly o sobie znac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...