eMo-BoH Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Dostałem te części z serwisu z wymiany (wcześniej miałem Epoxa 8RDA i AXP 2000+ T-Bred). Nie podlega to dyskusji że proc będzie wymieniony ale póki co to uważam że Palom,ino to jest totalna kaszana bo: -Podpinam proca zakładam wentyl a core clock proca to 1250MHz -Pamięci mam 333MHz TwinMOSA i wyświetla DDR200 -Proc nie odpowiada na żadne przestawienia w FSB ani w mnożniku po prostu tak jakby był sztywny na 100x12.5 ... Ustawiałem nawet na 250x12.5 i nic ... Powiedzcie co mam robić ... (Pomijając to żebym jechał do serwisu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 masz problem bo palomino to kaszana nie nadająca się do podkręcania i do tego grzeje się jak cholera wiem bo miałem mój stary athlonek 1600@1900+ bardziej się grzeje niż jak mojego wykręcę na 2000@2700+ więc sprzedawaj jak tylko możesz i kupuj jakąś dobrą serię 1700+ lub 2000 tak jak ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 na moje oko biosik ja miałem to samo ostatnio nowy bios załatwił sprawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 nie zakładaj tematu tylko szoruj do serwisu niech wymieniają. myślą że dorwali jelenia żeby wcisnąć ci palomino zamiast t-breda. i jeszcze idź gadać z szefem bo kolesie chcieli cię po prostu orżnąć ! jak na razie chcesz na tym pracować to bios nie reaguje poprawnie. ale nie ma na co czekać, wymieniaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMo-BoH Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Proca mi jush wymienili, okazuje się że jeden z rogów płyty był ukruszony ... Teraz procek spoko śmiga na 2600+ mimo że jest jakiś śmieszny AGOIA (wcześniej miałem AIUHB) of coz DUT3C. THX za opdowiedzi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...