friter Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Witam ! Mam pytanko, chcialbym kupic pamiatki 500 mhz do mojego abitka ic7g. Nie wiem ktore pamiatki wybra czy Twiny czy Geile ? Ktore są wydajniejsze i ktore sa lepsze do o/c ? Cenowo są mniej wiecej rowne, takze prosze o pomoc w wyborze. Ktore timingi są lepsze bo na geilach sa 2,5 7-4-4 a na Twisterach 2,5-8-3-3 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 JA bym brał GeILe bo mam zaufanie do tej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Bezpieczniej wziąć GEILa - sporo czytałem że sa problemy z radiatorami od Twisterów :/ są większe od reszty i zdarzają sie problemy zeby je włożyć do slotów na RAM - oczywiście wysłałem maila do Pronoxu (czyli dystybutora) ale nic nie przysłali na testy - kij im w oko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...