pablo163 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Witam all trsozke mi sie przytylo ostatnio i moze zna ktos jakis dobry sposobik zeby z zucic pare kg. dokladnei to 6 by sie przydalo 1 moze jaksi zestaw cwiczen i dieta Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 pobiegac po lesie , siłownia , basen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 zapytaj na forum dla grubasow albo na forum dla uprawiajacych zdrowy tryb zycia :) tam napewno ktos Ci odpowie lub uzyjesz opcji szukaj bo napewno ktos taki sam temat poruszal:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ja proponuje pobiegac codziennie a jak nie pomaga to jakas l-karnityne do tego i napewno szybko pojdzie powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Moze to troche niekonwencjonalny sposob, ale polecam bardzo wciagajace gry, najlepiej zeby sie szybklo nie znudzily. Ja jak jakas fajna dorwe to moge nie jesc dwa dni i caly czas grac :D. Co do diet to najlepiej jesc duzo owocow, mniej fast foodow, mniej tluszczow itp. No i najwazniejsze to chyba cwiczenie jest, ja preferuje pojezdzic sobie na rowerku czy co tam kto lubi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ogolnei duzo ruchu. silka, rowerek, spacerki, bieganie, pilka nozna (or something) tak zeby spalic ten zedny tluszczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Nie zrec tyle i wiecej ruchu. Ja w ten sposob zrzucilem 40 kilogramow w ciagu 2 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Siłownia + L-Karnityna, pomoże szybko uzyskać efekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachar Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Ostatnio wymyślili nową metode.Jeść dłużo TŁUSZCZÓW ,nic słodkiego i mało owoców. :D :D :D Ja nie żartuje w wiadomościach mówili o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Ostatnio wymyślili nową metode.Jeść dłużo TŁUSZCZÓW ,nic słodkiego i mało owoców. :D :D :D Ja nie żartuje w wiadomościach mówili o tym. to sie dokladnie nazywa dieta tluszczowa polega ona na tym ze ogranizm z powodu braku cukrow w organizmie ktore moglby zostac wykozystane jako zrodlo "paliwa" dla miesni organizmu zaczyna zuzywac tluszcze jako zrodlo energii jest to dosc skuteczna dieta ale trzeba pamietac ze 0 jakichkolwiek weglowodanow czyli tylko tlusta kielbasa i nic wiecej praktycznie 0 chleba makaronow i innych takich o slodyczach juz nawet nie wspominajac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 nom to zaczynamy od zaraz tylko jakie cwiczenia?? Moze ktos z was wie jakie cwiczenia zluzywaja najewiecej energii.Bieganie dzis odpada:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Ogólnie wszystko. Przejdź na diete wysokobiałkową. Jeżeli przytyjesz to mięśniem. A w tym czasie zgubisz tłuszczyk i będzie ok. Podaruj sobie l-karnityny, szkoda kasy. Ruch, ruch i dobra dieta. Polecam www.sfd.pl Poczytaj o dietach w dziale odżywianie i będziesz wiedział wszystko. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Proponuje plywanie. Jezeli sie nie myle spalasz ~700 kcal/h Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 albo jak wolisz specyfiki to clenbuterol lub spiropent (to to samo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 najlepsze metody - sprawdzone 1. duzo sexu 2. duzo stresu 3. duzo ruchu, malo jedzenia ---------------- powyzsze metody nie dzialaja jesli zaburzony jest metabolizm - lub jest on uwarunkowany genetycznie i jest dla jakiegos organizmu poprostu powolnym procesem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Siłownia + L-Karnityna, pomoże szybko uzyskać efekt :)L-Karnityna??? co to jest? o co z tym chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ogolnei duzo ruchu. silka, rowerek, spacerki, bieganie, pilka nozna (or something) tak zeby spalic ten zedny tluszczyk to jest najlepsze rozwiazanie, tanie i skuteczne i poprawia jeszcze wydolnosc ogranizmu, polecam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Siłownia + L-Karnityna, pomoże szybko uzyskać efekt :)L-Karnityna??? co to jest? o co z tym chodzi? Cytuje: L-KARNITYNA zwana także "fat burner", jest aminokwasem, którego zadaniem jest transportowanie tłuszczu z rezerw organizmu do tych komórek, które wytwarzają energię. Dzięki L-KARNITYNIE organizm może pozbywać się zbędnych zapasów tłuszczu poprzez jego przemianę w dodatkowe porcje energii, tak ważne przy długich wysiłkach fizycznych. L- KARNITYNA polecana jest dla wszystkich osób ćwiczących wyczynowo lub rekreacyjnie, które pragną zwiększyć wydolność organizmu i zlikwidować podskórną tkankę tłuszczową. KREATYNA - występuje naturalnie w organizmie, ale ulega wydzielaniu przy cięższych wysiłkach fizycznych, dlatego też polecana jest sportowcom oraz wszystkim osobom obciążonym wykonywaniem dużych wysiłków fizycznych. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Z wlasnego doswiadczenia ostatnich 2 tygodni: TYLKO sniadanie i koniec. Duzo wody mineralnej niegazowanej. Cwiczen nie mialem prawie wogole a efekt ??? wspomniane 6-7KG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Nie zrec tyle i wiecej ruchu. Ja w ten sposob zrzucilem 40 kilogramow w ciagu 2 lat.A avatara masz z "przed" czy "po" :?: 8) PS.Może to pomoże: Chodzić na "blauke", i myć "zapałke" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 a ja chce przytyc co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 a ja chce przytyc co mam zrobic?Sam chciałem niedawno przytyć bo mam ok.180cm i 54kg :!: Nie wiem czy to dużo czy mało ale moi kumple mają po 20kg więcej... Jednak zrezygnowałem, bo kumpele mnie podziwiają i pytają się jak ja to robie... Więc jest temat do rozmów 8) PS.Bez skojażeń :!: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Nie zrec tyle i wiecej ruchu. Ja w ten sposob zrzucilem 40 kilogramow w ciagu 2 lat. Respekt :) Co do zżucania: codzienie siłownia po 3 godziny siłowo + 1 godzina np. na bierzni. Wymordowuje się na maksymalnym obciążeniu ( 15 stopni)pod górkę z prędkością 3.6 mili na 12.5 kalorii na minutę. W ciągu jakiś 50 minut spalałem 600-700 kaorii. Trener ci powie dokładnie, co i ile razu trzeba ćwiczyć. Najważniejsza jest sysematyczność. Zero chleba, ziemniaków, słodkich owoców też mało ( fruktoza), dużo warzyw, tuńczyk, brązowy ryż, piersi z kurczaka- indyka, jogurty naturalne, kefiry, mleko 0% a najlepiej jak najmniej mleka, zero słodyczy, zero serów topionych, żółtych, może być chudy biały ser, nie stosować śmietany, majonezów, nie słodzić herbaty, nie pić kawy.....Jeść 5 posiłków dziennie z odstępem co ok. 3 godziny. NIE PODJADAĆ. Alkohol jest najbardziej tuczący, a takie piwko ( ok. 600 kalorii) się wchłania szybciej, niż słonina. Dieta powinna być do 1600 kalorii, więc patrz co jesz ( opis na etykiecie) Bedę miał trochę czasu, to napisze więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Z wlasnego doswiadczenia ostatnich 2 tygodni: TYLKO sniadanie i koniec. Duzo wody mineralnej niegazowanej. Cwiczen nie mialem prawie wogole a efekt ??? wspomniane 6-7KG Spaliłeś mięśnie, a nie tłuszcz :lol: Organizm, co ciekawe, właśnie na początku dobiera sie do mięśni, a potem zaczyna brać się za tkankę tłuszczową. Grunt to odpowiednia dieta ( dużo białka) i ruch. A co do przytycia- proponuję "zakosztować" w polskiej i włoskiej kuchni :D Co i już zjeść batonik i popić Coca Colą :) A i jakich Chips na śniadanie, trochę cukierków pojeść, zrobić wypad do cukierni i kupic poączki ( jeden to 400 kalorii)- z tym to większego problemu nie ma ;) Dużo i często jeść, tłusto.....same pyszności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 odessać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 bieganie jest nudne:] najlepiej rowerek naczco z rana popijajac caly czas wode a po rowerku jakies sniadanko bialkowe. Oczywiscie bez odpowiedniej diety to sie szybko nie schudnie. To jest najtrudniejsze zatrzymac laknienie. Ale dla chcacego nic trudnego:P l-karnityna jest slaba jesli juz jakis suplemenet to fat burner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 a ja chce przytyc co mam zrobic?Zrec jak glupi, prowadzic niezdrowy tryb zzycia (jesc frytki ociekajace tluszczem). Opychaj sie na noc i siedz ile wlezie orzed kompm/tv non stop jedzac. Juz niedlugo bedziesz wielorybem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Siłownia + L-Karnityna, pomoże szybko uzyskać efekt :) pogielo cie L-karnityne chcesz mu dac pozniej znow obrosnie w tluszcz :) pozatym to kolejny gwozsc do trumny. Niech zabiera dupe sprzed monitora i nie zre tle (bo na klawiature sie kruszy) :))) .Basen Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 zreszta co sie odzywam sam przytylem ze 4 kilo ale ide na basen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Po pierwsze nie jesc slodyczy, oraz ostatni posilek nie pozniej niz o 19. Unikac przekasek w ciagu dnia. Ze sportu to : plywanie - wyznaczyc sobie dystans jaki chce sie przeplynac np. 4x250m, bieganie - 4km w czasie ponizej 25min(pozniej ponizej 20min(, skakanka 5x100 (jak popsujesz to odejmujesz 10od liczby skoczen i skaczesz dalej), rower - 20-40km Vsr>24; Tenis. Ogolnie ruszaj sie to spalisz szybko. Powodzenia przy odchudzaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...