poca Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Właśnie oglądam mecz i już przegrywamy. Nie no, ręce opadają. Komentatorzy jakoś chcą Polaków dopingować, ale trochę im kiepsko idzie :/ Zgroza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Uprzedziłeś mnie. Chciałem założyć podobny temat, ale w momencie kiedy straciliśmy 1-szą bramkę zadławiłem się kolacją ze smiechu :lol: Polacy to jeden wielki ROTFL :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 no szkoda oczu na mecze z reprezentacja polski ja stawiam na 2:0 dla szwecji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 juz jest 1-0 dla szwecji takze sadze iz koncowy wynik bedzie na poziomie 3-0 dla reniferow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Jak narazie wynik 1-0 w 5 minucie jak mneimam satwaim na szwecje to by bylo za piekne zebebysmy wygrali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 juz jest 1-0 dla szwecji takze sadze iz koncowy wynik bedzie na poziomie 3-0 dla reniferow :?Wyprzedzilesz mnie . Widac ze masz lepsze lacze :D albo szybciej piszesz:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Update: 2:0 dla Szwedów, nasi dostaną dziś takiego kopa, zie siok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Polska gola, Polska gola taka jest kibicow wola !!! Juz 2 mamy w plecy a to jeszcze pierwsza polowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 mam nadzieje ze dostanemy przynajmniej tak ze 4:0 a ci nasi piłkarze -to sznyclarze którym sie we łbach poprzewracało od dobrobytu a qr... za piłką matoły nawet pobiegac nie potrafią kopac rowy za 800zeta brutto bo na co innego są za mało rozgarnięci a nie rezprezentowac ten kraj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 juz jest 1-0 dla szwecji takze sadze iz koncowy wynik bedzie na poziomie 3-0 dla reniferow :?Wyprzedzilesz mnie . Widac ze masz lepsze lacze :D albo szybciej piszesz:Dwiesz.... nie bez przyczyny wzialem laptopa na stadion ;) Update: 2:0 dla Szwedów, nasi dostaną dziś takiego kopa, zie siok :wink:teraz przerwa takze moze nasi sie zmobilizuja i juz nic niepuszcza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 mam nadzieje ze dostanemy przynajmniej tak ze 4:0 a ci nasi piłkarze -to sznyclarze którym sie we łbach poprzewracało od dobrobytu a qr... za piłką matoły nawet pobiegac nie potrafią kopac rowy za 800zeta brutto bo na co innego są za mało rozgarnięci a nie rezprezentowac ten kraj 800Zl cfo tak duzo ?? 400Brutto i niech zobaczy ze niektorzy w polsce potrafia za to zyc przez miesiac i jeszcze mneij dostaja! :evil: Ci pilkarze pewno jak zwylke dostali kase przed mecze wiec stosunek olewka :evil: I jak zwykle moim zdaniem zly sklad :evil: Tak jak bylo na mistrzostwach rezerwe niech wstawi na boisko a ne frajerow nazelowanych ! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 mam nadzieje ze dostanemy przynajmniej tak ze 4:0 a ci nasi piłkarze -to sznyclarze którym sie we łbach poprzewracało od dobrobytu a qr... za piłką matoły nawet pobiegac nie potrafią kopac rowy za 800zeta brutto bo na co innego są za mało rozgarnięci a nie rezprezentowac ten kraj i racja tak samo dzis powieidzlaem kumplowi jak tak dostana to przynajmniej nie bedzie gadania ze mielismy pecha czy zly dzien.... a i jezscze sie brechtalismy na lanie ze w Fifie 2004 powinni zrobic taka blokade zeby Polska druzyna nie mozna bylo strzelic bramy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 No comments ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 True, true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 no to przegralismy 2:0 ,tak jak obstawialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ale KIBEL bbbbbbbuuuuuuuuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 mam nadzieje ze dostanemy przynajmniej tak ze 4:0 a ci nasi piłkarze -to sznyclarze którym sie we łbach poprzewracało od dobrobytu a qr... za piłką matoły nawet pobiegac nie potrafią kopac rowy za 800zeta brutto bo na co innego są za mało rozgarnięci a nie rezprezentowac ten kraj i racja tak samo dzis powieidzlaem kumplowi jak tak dostana to przynajmniej nie bedzie gadania ze mielismy pecha czy zly dzien.... a i jezscze sie brechtalismy na lanie ze w Fifie 2004 powinni zrobic taka blokade zeby Polska druzyna nie mozna bylo strzelic bramy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 No comments ;) Przesadziles !!! :evil: :evil: :evil: nagrywarki Lg nie sa az tak dobre ... :wink: :D :lol: :twisted: :P :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 widzieliście co profesor HAJTO zrobił ROTFL.. zero niczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 No HAJTO to przynajmniej jakąś "akcję" zrobił w polskiej drużynie ;) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 No comments ;) co to za cieniasy wystają zza mojej wypalary? ;) No cóż, przykro się robi jak się pomyśli że ci sami ludzie 2-3 lata temu grali tak, że aż się chciało żyć (choćby mecze z Norwegami) :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Może nasi się na takim boisku spróbują: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Może niech się za warcaby chłopcy wezmą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Może niech się za warcaby chłopcy wezmą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...