Skocz do zawartości
sebcioo

Cooler - który najlepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zastanawiałem się nad wymianą coolera, producenci prześcigają się w coraz to nowych pomysłach i szczerze mówiąc jest tych coolerów już tyle że trudno się połapać. Po przeszukaniu internetu znalazłem cooler, który według wielu użytkowników jest najlepszy na świecie jest to Thermalright SLK-947U. Co Wy na to a może macie jakieś swoje typy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie możemy pomarzyć o jakimkolwiek coolerku firmy Thermalright bo nikt ich nie sprowadza, ale po mału zaczynają się pojawiać najnowsze Zalmany (na allegro po 189 zł za model CNPS7000A-Cu). Jeszcze ten Cooler Master X-Dream SE jest niekiepski, macie jakieś namiary gdzie go można kupić i za ile?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o tych colerach 

pccooler            Cooler MP-M2 

4 max        Thermaltake Volcano 10  ]

Szczegulnie pod względem głosności pracy

pierwszy nie wiem drugi napewno wydajny ale tez glosny (dosyc) jezeli cos bym mial polecic to tylko Zalmany (a na co ten cooler wogule :?: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz w podpisie Athlon 2400+  mam zamjar krecic  możecie podać inne propozycje jakie macje na swoich CPU i jak sie spisują  max 26db

8O Jak bum cyk cyk albo wczoraj nie miales podpisu albo ... hmm nie wiem :wink:

Co do Colerow chcesz cicho i wydajnie (jeden mankament to cena ) http://www.4max.com.pl/produkt.asp?id=343

(jaki wogule Athlon 2400+ ma socket :?: :oops: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja mam Volcano 10 (zakupiony w 4MAXie) i uwazam ze w 100% jest wart swojej ceny. Co do halasu to jest dosc glosny, ale jak dla mnie do wytrzymania nawet z otwarta obudowa.Witam

Ja mam Volcano 10 (zakupiony w 4MAXie) i uwazam ze w 100% jest wart swojej ceny. Co do halasu to jest dosc glosny, ale jak dla mnie do wytrzymania nawet z otwarta obudowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi