jakac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ostatnio kupiłem Gainwarda 4200 i coś nie mogę zainstalować win XP na Abicie KT7 raid. wcześniej miałem 2MX, 2Ti i wszystko piękinie chodziło a teraz nie chce wiesza mi się przy bootowaniu z płyty i koniec Win 98 mogę zainstalować przez setupcore i idzie ale NT'ków nie, może ktoś ma pomysł jak zainstalować na tej karcie XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Hmm Z Prolinkami nie ma tego problemu... A tak serio to moze musisz upgrade BIOSU plyty glownej zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 A wiesz z niektorymi kartami tak poprostu jest co potwierdza tylko dobitnie, ze xp to szajs. Zainstaluj na innej karcie, a pozniej wymien. Powinno pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Biosa mam najnowszego A z tymi badziewnymi NT'kami to i może masz rację Mam nadzieję że Winy które wyjdą bendą lepiej dopracowane pod tym względem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...