tepcio Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Moze ktos sie orientuje w jaki sposob mozna wylaczyc podglad plikow wideo w oknie Eksplorera (w tzw. "Szczegółach"). Dla mnie jest to jedno z najbardziej dokuczliwych "udogodnien" zaserwowanych od kochanego Microsoftu i nie moge sie z tym uporac. Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Wylaczyc Popularne Zadania lub zwinac ta zakladke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tepcio Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Na to od razu wpadlem, ale nie o to mi chodzilo. Nawet, gdy ukryje sie ta zakladke film i tak jest wczytywany - w tym cala niedogodnosc. Poki Windows nie zaladuje filmu nie da sie na nim wykonac podstaw. operacji typu zmiany nazwy tego pliku. Interesuje mnie wylaczenie samej funkcji odpowiedzialnej za ladowanie podgladu - jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Podgląd, mówisz. Dla avi (bo pewnie to głównie Cię męczy) masz w rejestrze: HKEY_CLASSES_ROOTSystemFileAssociations.avishellexPropertyHandler Usuwasz tam domyślną wartość (87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E). Pamiętaj tylko, że przy okazji stracisz dane we właściwościach pliku. No i jak przy każdym grzebaniu w rejestrze, zrób sobie backup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...