RaKLeZ Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/bat...f_WWII_demo.exe Polecam! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 git gierka, przynajmniej w miare szybki server ;) bede mial co robic przed kompem juz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 http://download.bonusweb.cz/47c2bd7f3c89d2...f_wwii_demo.exe no spoko giera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 w morde. ciezko sie bylo oderwac od BATTLEFIELD 1942. Juz myslalem ze juz mam dosyc i bede w stanie w koncu zostawic PC w spokoju a tutaj bumm i ROAD TO ROME wyszla (plus inne mapy etc. :D ) i teraz znowu nowy expansion! super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 w morde. ciezko sie bylo oderwac od BATTLEFIELD 1942. Juz myslalem ze juz mam dosyc i bede w stanie w koncu zostawic PC w spokoju a tutaj bumm i ROAD TO ROME wyszla (plus inne mapy etc. :D ) i teraz znowu nowy expansion! super.przygotuj sie na wiecej bo w 2004 wychodzi Battlefield:Vietnam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 a czy da sie grac w to demo po sieci ? jesli tak to: czy trzeba jakies dodatki sciagac ? czy da sie grac w demo na jakis polskich serwerach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A mi sie nie uruchamia to demo :( Pojawia sie czarny ekran i dzwiek "ping" ( czy jakos tak) i juz jestem spowrotem w windzie.. ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Za.ebiste demko! W porównaniu z BF1942 snajperka jakby celniejsza. Ale samolotów jak nie umiałem pilotować- tak nie umiem- za dużo "stopni swobody". Mały tips- w miasteczku które jest pośrodku mapy, w kamienicy obok flagi , na strychu leżą dwa jetpacki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 a czy da sie grac w to demo po sieci ? jesli tak to: czy trzeba jakies dodatki sciagac ? czy da sie grac w demo na jakis polskich serwerach ? Zainstaluj sobie game spy arcade Właśnie przeszedłem pełną wersję. Jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 To jest jakaś beznadzieja- ot submisje, żadnej kampanii....lipa :P. Ale pojeździć motorem jest całkim fajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...