George Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Czesc Live 5.1 czy Audigy o to jest pytanie. Czy warto doplacac 150 zl do Audigy (jakos szkoda mi troche tych pieniedzy stad moje pytanie)???? Nie jestem jakims maniakiem super brzmienia ale jednoczesnie chce wykorzystac wszelie dobrodziejstwa DVD (kino domowe) Do tej karty planuje kupic zestaw glosnikow Inspire 6700. Inne zastosowania to gry i troche muzy. Czy Live 5.1 wystarczy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 kup live 5.1 - to praktycznie to samo co audigy (kiedys ktos to badal) - zmiany sa kosmetyczne - a na pewno nie warte 150zl - mialem live'a ale mialem awarie WC na grafie i zostal zalany :( - szkoda bo to byla naprawde dobra dzwiekowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 kup live 5.1 - to praktycznie to samo co audigy (kiedys ktos to badal) - zmiany sa kosmetyczne - a na pewno nie warte 150zl - mialem live'a ale mialem awarie WC na grafie i zostal zalany :( - szkoda bo to byla naprawde dobra dzwiekowka. YoSHi nie wie co pisze. Kup sobie AUDIGY a najlepiej AUDIGY 2. Tutaj zreszta sobie porownaj. ]http://www.soundblaster.com/products/Audig...are.asp Jak zauwazyszy SB 5.1 nie ma nawet polowy funkcji dostepnych w AUDIGY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 kup live 5.1 - to praktycznie to samo co audigy (kiedys ktos to badal) - zmiany sa kosmetyczne - a na pewno nie warte 150zl - mialem live'a ale mialem awarie WC na grafie i zostal zalany :( - szkoda bo to byla naprawde dobra dzwiekowka. YoSHi nie wie co pisze. Kup sobie AUDIGY a najlepiej AUDIGY 2. Tutaj zreszta sobie porownaj. ]http://www.soundblaster.com/products/Audig...are.asp Jak zauwazyszy SB 5.1 nie ma nawet polowy funkcji dostepnych w AUDIGY. Jak kupujesz Inspire 6700 to raczej polecam audigy 2 (dwujka jest nie wiele drozsza od 1) bo z tego co pamietam Inspire 6700 to glasnieki 6.1 i zeby sa w pelni wykozyatc z SB live to trzeba troche pokombiowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Wg mnie w tym przedziale cenowym najlepsza karta jest Hercules Fortissimo III za 220 zl masz karte ktora oferuje lepszy dzwiek od audigy 2 Poczytaj testy na moje pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 live 150zl audigy 260zl audigy 2 370zl - wiec faktycznie bez roznicy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 jak ci szkoda siana to bierz live a jak masz siano to audigy 2 lub tego herca - audigy 1 jest bez sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Bierz Hercules Fortissimo III bez zastanowienia, w porównaniu z audigy II jest o niebo lepszy, a cenowo jest o jakieś 50-80zł tańszy od audigy I :!: Cena na siriusie to zaledwie 200zł!! A w zamian dostajesz najlepszą kartę 7,1 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ja np myśle o Terratec Aureon 7.1 Space (ok 340zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Może sie podepne pod ten wątek bo nie chce zakładać nowego. Co polecacie z poniższych kart? Hercules Fortissimo III 7.1 Sound Blaster LIVE Player 5.1 PCI OEM czy TerraTec Aureon 5.1 FUN ? chciałbym podłączyć to z amplitunerem 5.1 przez złącze otyczne, i czy terratec i hercules nie będą miały jakichś niekompatybilności z grami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 na http://www.mojepc.pl masz recenzje i opis na czym dana karta jest zbudowana. Na podstawie tego jedyny słusznym wyborem z tych kart które chcesz kupić jest hercules fortissimo III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 george : kup live i zmoduj na audigy i spoko będzie. albo herculesa fortissimo 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 jezeli mial bym sie wypowiadac na temat live czy audigy1 to live na temat innych kart sie nie wypowiem bo nie mam nie slyszalem A live dlatego ze dla tych kilku bajerow nie oplaca sie doplacac tyle kasy (lepiej isc na piwo) Jezeli koniecznie cos ze stajni creativa to Ew audigy2 ale tu jeszce wiecej piwa musialbys poswiecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 a ja się pochwalę: kupiłem dzisiaj Terrteca Aureon 5.1 Sky - cudo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 a ja się pochwalę: kupiłem dzisiaj Terrteca Aureon 5.1 Sky - cudo.ile dales? I jak z jakoscia muzyki i z wydajnoscia i przestrzennoscia w grach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 336zł jakość muzyki bdb, jakoś tak wszystkie dźwięki są żywsze, bardziej szczegółowe (jak na razie to sprawdziłem to na słuchawkach AKG K66, nie sprawdziłem na głośnikach) tu jest jakaś recenzja z opisem co na laminat wsadziła firma terratec http://www.techconnect.ws/images/aureon.html a co do gier to spójrz na kartę grafiki w podpisie (ciężko z grami, ostatnio nawet strategie są wymagające) ( w tym komputerze miałem poprzednio Aureal Vortex2, ale może w tym tygodniu porównam z sb lajwem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.ski Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja z kolei czekam na przesylke z aureonem SKY , kupilem za 329zl w www.ergomedia.com.pl, zżera mnie niecierpliwość bo juz od 5ciu dni w kompie panuje glucha cisza - stara karta sprzedana, podobnie posiadam sluchawki AKG jeno model K-44 i uwazam sa sa b. dobre; twoje slowo CUDO powoduje ze nie moge juz usiedziec na krzesle - gdzie jest ta przesyłka! ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 co mam widać w podpisie. co polecam ? digifire/fortissimo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...