hoobi Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 jak w temacie.....zapewne cos innego niz creative :) chodzi o dobra jakosc dzwieku, bo przy tej cenie licze na to ze beda wszystkie bajery jakie ma audigy a nawet wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 na twoim miejsu wymienilbym plyte na cos na Nforce2 Ultra z SS - np ABIT NF7-S (2.0) - i masz wysoka wydajnosc, ALC650 i SoundStorma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ale ja nie chce zmieniac plyty :) mi wystarcza te pseudo 6kanalow:) do dla kumpla.... wiec moze jednak ktos cos poleci, chyba ze nie ma tu zmyslow muzycznych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ja tez chce zmienic muzyke. Mam live 5.1 Nie wiem tylko czy kupic Audigy, czy Fortisimo 3 ? doradzcie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Bardziej radzę Fortissimo III :!: Miałem doczynienia z oboma/obiema (zawsze mam z tym probelm ;)) i szczerze powiedziawszy, fortissimo daje ładniejsze barwy, pozatym jest tańszy, ma pełne 7.1, kosztuje zaledwie 225zł na siriusie :twisted: A znaleźć można jeszcze taniej... W sumie hercules to już pomału renomowana marka (robi jedne z najlepszych, jeśli nie najlepsze radeony, karty muzyczne tak samo ma z.a.j.e.b.i.s.t.e) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 a ja chcę kupić Terratec Aureon 7.1 Space. ( i kupię) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 w tej cenie to raczej tylko 2 karty : Hercules Fortissimo III Terratec Aureon Sky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 hmm dzieki...herculesa nieco znam...ale terratec to firma o ktorej pierwsze slysze....mozecie powiedziec cos na jej temat....chodzi mi o subiektywne udczucia bo jakas tam specyfikacje to pewnie znajde w necie...z gory dzieki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Bardziej radzę Fortissimo III :!: Miałem doczynienia z oboma/obiema (zawsze mam z tym probelm ;)) i szczerze powiedziawszy, fortissimo daje ładniejsze barwy, pozatym jest tańszy, ma pełne 7.1, kosztuje zaledwie 225zł na siriusie :twisted: A znaleźć można jeszcze taniej... W sumie hercules to już pomału renomowana marka (robi jedne z najlepszych, jeśli nie najlepsze radeony, karty muzyczne tak samo ma z.a.j.e.b.i.s.t.e)Bawiłe się efektami live? Wszystko do ustawienia tak jak w sb ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Hercules Fortissimo3 albo DigiFire 7.1, jeżeli potrzebujesz dodatkowego FireWire. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 jak w temacie.....zapewne cos innego niz creative :) chodzi o dobra jakosc dzwieku, bo przy tej cenie licze na to ze beda wszystkie bajery jakie ma audigy a nawet wiecej :) dozbieraj jescze 200 zeta i SOUND STORM :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...