Buzzy Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 A powiedz mi tylko ile na to wydales ? Ile poszczegolne czesci kosztowaly ? I nazwy bo teras ja tez sie zstanawiam nad WC i rozpatruje wszystkie propozycje i chcialbyn sie zorjenotowac w cenach i ile musialbym na to przeznaczyc zeby miec takie wystarczajace ale nie jakies typu CPC. Slyszalem cos o MCS ze jestw mare dobre.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Aha jeszcze jedno w/g was ktore chlodzenie w oferty MCS [chodzi mi o gotowe zestawy] najbardziej sie opłaca ? http://www.mcs.pc.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Zestawik super a cana :?: chyba już nie taka super - moje WC wyglada przy tym jak ze śmietniska (zwłaszca stara chłodnica). Jedno ale - chłodnicę bym podłaczył za pompką a nie jak u Ciebie przed (popmpka przy długiej pracy potrafi dobrze podgrzać wodę a ten Eheim to kilka watów ma :idea: . Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 EHEIM 1250 wody specjalnie nie grzeje, wiec tak naprawde gra nie warta swieczki. Mimo wszystko dla sztuki mozna by bylo go przed chlodnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 z drugiej strony, w trosce o zywotnosc pompki ... chlodnica przed nia tez ma jakies uzasadnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 EHEIM ma max. 35*C. Jesli masz sensowna chlodnice to przekroczyc te temp. uda Ci sie to tylko przez kilka dni w lecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 w/g was ktore chlodzenie w oferty MCS [chodzi mi o gotowe zestawy] najbardziej sie opłaca ? http://www.mcs.pc.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...