Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Chyba mi padl kontroler FDD, czy takie cos naprawia na serwisie czy dadza nowa plyte?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 a jak sadzisz da sie go wyjac)) przelutowac albo co tam))) na jakiej podstawie doszedles do takiego wniosku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 a no na takiej, ze nowa stacja dyskow nie dziala, wczesniej mialem przepiecie, poszedl dysior i stacja dyskow, wymienili na nowa, dysior dziala, a stacja nie caly czas pali sie kontrolka. W biosie wszysto dobrze ustawione, tasma tez OK. Kumpla stacja tez u mnie nie dziala. to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 hehe a po jaka cholere potrzeban ci w dzisiajeszych czasach fdd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 to naprawia to czy wymienia mi plyte na nowa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 np po to zeby nagrac na dyskietke dokument txt i dac kumplowi albo praca na informatyke poza tym mam okolo 100 dyskietek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 hehe a po jaka cholere potrzeban ci w dzisiajeszych czasach fdd ? Ja uzywam calekiem czesto...nagrac komus patcha, spis mp3, xls'a i wiele innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 powinni naprawic bodz dac nowa, niejest to wada ukrytaczy lub cos w tym stylu wiec ciezko bedzie ci od nich wyciagnac nowa plytke moze uda im sie to naprawic... w zasadzie jak nie przyznasz sie do przepiecia a oni sie nie skapuja to masz new)) bo nie sadze zeby to naprawili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Nie wiem czy to przejdzie, ale mam zamiar zrobic cos takiego: Gwarancje mam do 12 lutego 2003 Nie wiem czy do tego czasu beda jeszcze produkowac te plyty Jezeli nie da sie usunac tej wady to beda musieli mi dac jakas inna, nowsza plyte Co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...