paulo Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Przy próbie instalacji Acrobat Reader'a 6.0 wyskauje komunikat z informacją, że program nie może utworzyć plików tymczasowych. Oczywiście jestem zalogowany jako administrator. Czy ktoś wie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Może wina złej instalki - u nie pod XP chodzi jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Instalka jest OK - mam ją od kumpla u którego chodz dobrze. Ściągnąłem inną z net'a i jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 może na dysku c nie masz miejsca ?? sprawdź bo może nie mieć miejsca na tymczasowe pliki zresztą usuń pliki z tempa napewno troszkę jest tam "śmieci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 może na dysku c nie masz miejsca ?? sprawdź bo może nie mieć miejsca na tymczasowe pliki zresztą usuń pliki z tempa napewno troszkę jest tam "śmieci" to albo zgraj instalk na dysk twardy i włąćz, jeśli instalujesz z płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...