RS Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 jak znam zycie :) to bedzie tak ze czzzesc "a co wybrac?" bedzei na sprzecie a reszta w nowym dziale poza tym, ciekwe komu bedzie sie chcialo przenosic obecne topiki do tego nowego dzialu, w koncu przeciez chodzi i porzadek.... Moim zdaniem zakladanie takich dzialow too tylko rozdraabnianie sie nie potrzebne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ja tez czasem pytam ludzi co kupic jesli wczesniej nie mialem z czyms doczynienia - wiec popieram - gdyby nowy dzial zaistnial, moglbym czesciej pomagac ludziom z forum sprzet, na ktore teraz nie wchodze ze wzgledu na to ze 80% topicow tam dotyczy problemow z zakupami - ja tego nie neguje bo kazdy potrzebuje porady (lepsze to niz kupic w tesco :)) jednak w tej materii nie jestem tak oblatany, wiec forum sprzet omijam z daleka (podkrecanie rulez :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 roowniez popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 bylby to nowy smietnik ;]dlatego proponuje <span style="color:red;">[ciach!]</span>c na zbity ryj userwo ktorzy maja po 10 postow ktore sa tresci co kupic radek 9100 czy ****** to forum jest zbyt popularne i wiekszosc ludzi wchodzi i pyta sie tu zamiast wstukac np. w szukaczce .... ;( jesli to forum ma swiecic to nalezalo by <span style="color:red;">[ciach!]</span>c polowe userow!!!!!!! ale to tylko moje jebniete zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Jak wszyscy to wszyscy ;) Ja też popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 popieram. powinien byc mniejszy balagan na sprzecie, bo porzadku nigdy nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 moj glos tez macie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 No to i ja dołączam do zwolenników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 taki dzial moglby sie pojawic na probe, ciekawe co by z tego wyszlo, wiec Moderatorzy dzialajcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ja również jestem za :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dividie Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Są strony gromadzące testy sprzętu takie jak http://www.amdboard.com. Zamiast zakładać nowy dział można stworzyć przyklejony topic na sprzęcie zawierający adresy takich stron. Większość użytkowników pytających co kupić znajdzie odpowiedź w którejś z recenzji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 O, tylko nie zauważyłem, że nie ten dział. Przenoszę na "o serwisie i forum" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 dividie -> nie wydaje mi sie zeby taki ludzio darowal sobie zalozenie topika ;-) zaraz nie bedzie znal eng zaraz nie bedzie do konca wiedzial co mu potrzeba ;-) OBIEMA REKOMA I CZTEREMA NOGAMI JESTEM ZA I JESTEM Z WAMI :-D Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 A ja jestem przeciw po to chyba jest dział Sprzęt. Ale głupotę lub lenistwo nowych userów można rozwiązać poprzez siłowe odesłania do opcji Szukaj i dopiero po skorzystaniu z niej może założyć nowy temat. :wink: Trudne :?: ale do zrobienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 bylby to nowy smietnik ;]dlatego proponuje <font color="#FF0000">[ciach!]</font> na zbity ryj userwo ktorzy maja po 10 postow ktore sa tresci co kupic radek 9100 czy ****** to forum jest zbyt popularne i wiekszosc ludzi wchodzi i pyta sie tu zamiast wstukac np. w szukaczce .... ;( jesli to forum ma swiecic to nalezalo by <font color="#FF0000">[ciach!]</font> polowe userow!!!!!!! ale to tylko moje jebniete zdanie genghiskhan dobry pomysl albo zeby nowy nie mogl zakladac tematow przez 7 dni , nauczylo by to go szukac , mozna tez przekleic tematy z wiarygodnymi testami sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Popieram. Poza tym czemu kupujący nie są samodzielni jak kupuje płytę główną do biura i domu to wybieram ECS (tanie und stable) a jak do podkręcania to szukam na forum płyty z najlepszymi opcjami do podkręcania. Proste nie, pewnie że proste ale czemu inni tak nie robią :cry: przez takich z tego forum robi się śmietnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 W przypadku gdy topic w stylu co kupic znajdzie sie gdzie nie trzeba (czyli osla lub Sprzet ->zakuy) to trzeba po prostu przenosic i upominac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 ale widzę ze topic załozony -userzy poparli a z drugiej strony(moderów) nic sie nie dzieje czyzbym pisał go sobie na daremno?? oby nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 bylby to nowy smietnik ;] To moze wogole zrobic dla kupujacych forum smietnik, a sprzet niech bedzie w sprzecie, i zostawic tam tylko opisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Jestem ZA :!: I nie będe powtarzał za innymi, którzy się wypowiedzieli - poprostu w dziale sprzęt zrobił się ostatnio śmietnik i żeby znalźć jakiś topic, w którym można by coś ciekawego przeczytać lub komus pomóc trzeba troche sckrolem jednak pojeździć i naczytać się co chwile tych samych tematów: R9500 czy 4200?. To nie jest wina moderów, ale nowych użytkowników, którzy nie czytają regulaminu, a w szczególności nie używają opcji szukaj, która w takich wypadkach byłaby najlepszym i chyba najszybszym rozwiązaniem, co nie znaczy że moderzy nie mogą coś z tym zrobić :wink: Więc: :arrow: nowy dział :arrow: zabawa moderów pt - "kto wywali najwięcej durnych użytkowników" :twisted: Pozdro i no offence PS a jednak się powtórzyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 :arrow: nic nowego do topica nie wniose, powiem tylko jedno - jestem na TAK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 sprzet powinno sie podzielic na -problemy itp - co kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Mi też pomysł się podoba. Piszecie że może zrobić sie nowy śmietnik, ale przecież ci z góry będą mogli usuwać całkowicie posty niedotyczące tematu.Jakoś by sie to uporządkowało. Zawsze możecie spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 To teraz ja... jestem ZA! Sam kupuje za jakiś czas nowy sprzęt i bym się chciał kogoś poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 thumbs up !!! bedzie dokad przenosic madre zapytania w celu wyczyszczenia innych forow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Jak założyłem temat Ti4200 czy Radeon 9600. Wszyscy zachwalali 4200 i kupiłem. Zmieniłem na Radka 9600 po pooglądaniu testów i ze wzgledu na to, że ma obsługę DX 9.0. Nikt nie czaił za bardzo tej karty bo chyba nikt na forum nie ma 9600np - teraz jestem verry happy z zakupu i każdy kto wacha się pomiędzy tymi kartami z zakubu 9600 byłby zadowolony (BTW-dobrze, że nie kupiłem FX 5600) :D. Jak pośmigałem troszkę po forum (być "na bieżąco" - jak kiedyś zza czasów) to ze spokojnym sumieniem mogę stwierdzić, że większość z zakładanych topiców (odnośnie kupna) to prawie te same rzeczy. Ale taka osoba założy temat, spyta się 2 razy i koniec. Ale dla większego "porządku" nowy dział mógłby sie sprawdzić. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@di Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 To i ja sie dorzucę :wink: .A co w ludziska na to żeby zrobić jakiś dział o tworzeniu stron www :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 To i ja sie dorzucę :wink: .A co w ludziska na to żeby zrobić jakiś dział o tworzeniu stron www :?::arrow: jakos nie bardzo bedzie pasowac do tematyki forum. jesli chcesz pogadac o tworzeniu stron to zapraszam na forum www.me2.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Ech. Ja proponuję dział z 'odrabianiem prac domowych'... (sic!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...