postal1 Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Sorx jeśli już było ale coś mi to forum jakoś dziś dziwnie powoli działa ! Czy ktoś wie i zna może linka do programu jakiegos który zakładałby hasło na kompa, konkretnie chodzi mi o porgram który zaloży dosyć ciężkie do złamania hasło! Brat buszuje kumplowi po kompie i skubany sie dosyc zna na tym ! aha - prosze nie pisac zebym mu zalozyl konto bo mówie ze sie zna ! z gory thx ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 programu do zakladania hasel nie ale do zdjemowania tak :P http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/ wiec skoro brat kumpa sie zna to pewnie zna ten link (jak nie zna osobiscie to jest nadzieja ze koledzy znaja) i haslo lokalnego administratora zdejmie w 5 sek. :P IMO jedyne wyjscie to fizyczne unieruchomienie kompa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 może hasło w Biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 tylko bios i klodka na obudowe aby go nie zresetowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 zawsze można clear cmos i bo haśle na bios :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 bios + hasło odpada... stara BX`owa płyta MSI i niestety lipa bo haslo dziala tylko na bios a nie na wbitke do systemu ! Wykombinowałem sobie taki patent - skrót od wygaszacza ekranu do autostartu wrzuciłem i hasło na wygaszacz założyłem ale skubaniec i tak to obszedł bo wbił sie przez tryb awaryjny (a jak wiadomo wtedy autostart jest omijany) i wywalił z niego skrót... Chodzi mi o jakiś taki program żeby założył hasło na kompa i pytał sie o nie w momencie wbitki do windy ! Coś w rodzaju elektronicznego zamka !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Wszystki programy wrzucane do rejstru lub autostarta można obejść (zresztą wszystkie można obejść ;) ) jedynym rozwiązaniem - o ile nie możesz założyć hasła na bios, jest zastosowanie jakiegoś softu - co będzie siedział w tablicy partycji i pytał o pass może to być boot magic, może to być darmowe lilo lub grub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Zainstaluj sobie SyMon II Professional. Jest to bootmanager z opcją zablokowania bootowania systemu przez Hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 linki, linki please ludziska i możliwie jakiś opisik instalki itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 no - ja sądzę że dużo informacji znajdziesz na google http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...22+download&lr= wykazałbyś się może jakąś inicjatywą ... co ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Chcesz miec spokoj z buszowaniem? Wynajmnij 3 karkow. Wywiez delikwenta do lasu. Postarsz ze jesli jeszcez raz to sie powtorzy to bedzie mial przstrzelone kolana. Pomoze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 polecam taki programik http://download.chip.pl/download_65038.html Jeszcze jest mozliwosc zrobienia w PQ menu bootowania systemu i zeby zaladowac dany system trzeba podac haslo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 albo niech włoży dysk do kieszeni i wszedzie go zabiera ze soba :D tez jakies rozwiązanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ostatnio zarty sie robia na forum, a naprawde problem jest ciekawy i ciekawymi alternatywami mozna sypnac. Ja szczerze mowiac tez po (slucham / czytam). pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 thx ludziska za pomoc. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...