kobus Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 otoz u mnei w domku tylko ja korzystam z kompa i od pewnego czasu jak nacisne POWER :-) to zaladuje mi wina a chodzi mi o to zeby po nacisnieciu przycisku komp sie wlaczyl i byl juz windows uruchomiony wiec teraz pytanie jak zrobic aby sie ekran logowania uzytkownikow nie wlaczal :??? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 No właśnie, podpinam się pod temat.. Jak? Bo zapewne w rejestrze coś trza ruszyć, bo tweakxp to potrafi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 straszne głupoty powypisywane tu były :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Windows NT HKEy_local_machinesoftwaremicrosoftwindows NTcurrentversionwinlogon Windows 9x HKEy_local_machinesoftwaremicrosoftwindowscurrentversionwinlogon AutoAdminLogon=1 DefaultUserName=Nazwa uzytkownika DefaultPassword=Hasło Wszystko jako wartosc ciągu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Taki temat już był, nie raz. Choćby tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39163 SGJ, trzeba mu było linka dać, nie przepisywać, niech się uczy samodzielności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 panel sterowania/konta użytkowników/zmień sposób logowania lub wylogowywania uzytkowników odznacz uzyj ekranu powitalnego8O Jasneeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...