bkroy Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Witam, mam pytanie czy ktos podejmował się próby uzyskania zgody od TP SA na udostęnianie Neostrady + po za lokal (tzn. używania Neostrady+ jako źródła dościa do netu dla sieci lan)?? Czy wogóle warto się o to starać czy ogólnie totalna olewka ze strony TP SA?? Albo czy używacie Neostrady w sieci na czarno, sprawdzają to?? Boję się troche kary 3 x abonament. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 jest tak: 1) z tego co wiem, to nikt jeszcze sie o to nie ubiegal, 2) aby miec podstawy do ubiegania sie o to, powinienes miec wczesniej zalozone SDI i LAN (ze niby DSL za drogi itp), inaczej zapewne od razu wyrzuca Twoj wnionek do kosza :? 3) uzywam neo+ na "czarno" i jest mi z tym dobrze ;) 4) skoro sie boisz kary, to nie dziel..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Gdyby babka miała wąsy była by dziadkiem... 1. Mam SDi i LAN 2. Kara 3 x abonament jest wysoka, ale SDi jest już za słabe i chce się Neo+, ale dla jedego gościa np. dla mnie 150 zł co miesiąc = Mission Imposible 3... 3. 150zł/7 = ok. 21zł = wynik idealny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 bierzcie i dzielcie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 skoro masz SDI, to idz do BOKU wez pisemko itp.... wypelnij, wyslij poczekaj 3tyg i bedziesz wiedzial czy Ci pozwola.... zawsze lepiej miec neo podzielone na czysto niz na czarno :P bedziesz podpisywal cyrograf :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Oto mi właśnie chodzi, pytam tylko czy warto się starać o to, czy poprostu powiedzą żebym spier*****ał. Chciałem znać jakieś prognozy na szanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 off topic! a czy ktos slyszal o tym ze tpsa dowalila komus (jakiejs sieci) kare? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 tia..... ktos tu pisal, ze jego kumpel pozbyl sie neo + kara :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...