Wofek Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Planuje przesiadke na WinXP ! Słyszałem, że występują problemy z odświeżaniem obrazu pod Windowsem XP !!! Co zrobić aby je usunąć ??? Może to kwestia sprzętu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Nie ma zadnego problemu jesli sciagniesz sobie programik reforce1.0... i ustawisz odswiezanie... restart i po klopocie... a i dla tego programu sterowniki nie maja znaczenia... tak jak to bylo z nvidiarefresh... 8) na tweak.pl byl co dopiero news o tym programiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 sorka zwie sie RefreshForce 1.00 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Dzięki !!! Jutro instaluje WinXp ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 sorka zwie sie RefreshForce 1.00 :lol:Testował ktoś ten programik ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Testował ktoś ten programik ??? Podobno jest dobry bo działa z każdymi sterami. W razie czego można użyć refreshfix jest na www.nvidia.com.pl (nvreffix.exe) działa na 100% używałem. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 U mnie kłopoty z odświeżaniem załatwił Expert tool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja to sobie ustawiam w Powerstripie - display profiles i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 A ja urzywam NVRefreshTool 1.0 bo nie resetuje minitora przy byle przejsciu z gry do windowsa. Mój monitor robi to bardzo długo i dotego przy tym hałasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...