Electron Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 c.d. dziisaj dowiedzialem sie ze jest do sprzedania nokia6310i za 450zł. Jak ta nokia wypada w porównaniu do N3510i bo chyba funkcje maja podobne.chodzi mi glownie jak sie ja "uzytkuje" doplacic i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> N6310i czy to sie nie oplaca. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 c.d. dziisaj dowiedzialem sie ze jest do sprzedania nokia6310i za 450zł. Jak ta nokia wypada w porównaniu do N3510i bo chyba funkcje maja podobne.chodzi mi glownie jak sie ja "uzytkuje" doplacic i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> N6310i czy to sie nie oplaca. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Co do jakości zdjęc z t68i - oto przykład Mutos po 5 godzinach czekania na egzamin :/ W międzyczasie kumple wymyślili cover R. Rynkowskiego: "Dziewczyny lubią w brąz..." :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 kurde skad tyle tych postów :evil: sorx da sie je jakos usunac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 @mutos mam pytanie w jakim formacje zapisuja sie fotki robione mca-25, jle zajmuja, jle sie miesci fotek na tym urzadzeniu. @electron obok "cytuj" powinienes miec krzyzyk on sluzy do kasowania postow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Nie wiem co to jest mca-25 - domyślam się, że chodzi o aparat do t68i :D Wiem tylko, że max rozdziałka to taka jak widzisz na załączonym zdjęciu - 640x480. W formacie jpg. Tyle wiem, bo to paru kumpli ma ten aparat, ja nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Nie wiem co to jest mca-25 - domyślam się, że chodzi o aparat do t68i yep, zgadza sie, mca-25 to aparat fotograficzny @mutos mam pytanie w jakim formacje zapisuja sie fotki robione mca-25, jle zajmuja, jle sie miesci fotek na tym urzadzeniu. @electron obok "cytuj" powinienes miec krzyzyk on sluzy do kasowania postow. a wiec fotki sa zapisywane w jpeg'ach. kolor oczywiscie 24bitowy. dostepne sa 4 rozdzialki: :arrow: 80x60 ok 4kb, :arrow: 160x120 ok 8-10 kb - w sam raz do mms'ow (zeby nokie ktore maja durne ograniczenie na mms'y do 45kb sobie poradzily :lol: ), :arrow: 320x240 ok 20kb, :arrow: 640x480 ok 40-55kb. (objetosci w zaleznosci od tego co fotografowales i jak sie to skompresowalo). w aparacie miesci sie jakies 10-11 zdjec w 640x480, a wiec wnioskuje ze jest tam okolo 0.5mb. do tego fotki mozesz przezucic do komorki wiec w aparacie zrobi sie miejsca kapke. mca-25 ma opcje balansu bieli, ktora dziala dosc dobrze i nie radze jej wylaczac :wink: do tego sa jeszcze tzw "efekty", kotre nakladaja smieszne i glupie obrazki na robione zdjecia. w sam raz do wysylania mms'ow. nawet smieszne sa niektore. jesli ktos tym zainteresowany to moge zrobic takie zdjecia z efektami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...