kobus Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 no wiecie poczta suX wyslalem paczke 1 wrzesnia paczka zawierala telefon bo na alegro sprzedalem :) i co sie okazalo ze paczka do klienta wogole nie doszla zlozylem reklamacje po 14 dniach i musialem czekac kolejne 14 dni zeby rozpatrzyli reklamacje ;/ a dzis albo jutro na poczte ise musze udac i mam nadzieje ze mi zwroca kase ;/ eh zycie...;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ja mialem z Siriusem drobne problemy (nacieli mnie na kase) ale wszystko skonczylo sie w miare dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Kiedys zamawialem u nich 3 Radki 9500Pro Zamowionko dotarlo na nastepny dzien a zamawilaem po poludniu!!!Wiec radosnie to zamowienie przyjalem.Kolega zas zamawial wodnechlodzenie na proca i czekl.... 4tygodnie znaczy sie miesiac!!!!!!!!!!!!!W koncu przyjechalo.Puszczal zjebki i pytania ale go olewali!!!!W koncu zaprzestal ich pytac i sie w koncu zguba doczlapala z Wadowic!ale miesiac czekania bylo!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 u mnie ok. w ciagu 5 dni (w tym weekend) telefon, 5 dni pozniej (tez z weekendem) kurier. mialo byc przez sms, a zadzwonili skubance ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ja na nia nie nażekam, mi przysylali wszystko szybko i bez problemow ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Czyli kolejny MINUS się znalazł ... już kiedyś podałem jeden MINUS według mnie dotyczący cen ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ja brałem od nich swoje pamiątki przyszły po trzech dniach servisco troczę dłógo teraz zamawiałem paste ceramiq i zalmana 7000A czkałem półtora tygodnia i dałem sobie spokuj. Zamuwiłem w discotechu w środę , może dojedzie dzisiaj:) jeden minus disc... jest taki,że nieodpisują na emaile wysłałem już pietnaście i żadnej odppowiedzi:( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Pierwsze zamówienie - Gainward z podpisu jak go zamawiałem byli jedynymi którzy go mieli na stanie i od reki. Drugie zamówienie Yamaha CRW F1 - dostalem u nich wersje BOX / koncowka serii - nigdzie juz nie było i to jeszcze zamowienie przyjete ok 23:00 w NIEDZIELE mailownie / spisali sie na medal / Trzecie zamowienie - płyta, proc,pamieci, z podpisu - wszystko szlo gładko ale z przyczyn technicznych nie zaleznyc od nich towar dotarł dzien póżniej / awaria samochodu / zostałem o tym bezzwłocznie poinformowany i przeproszony :) nie wiem za co w koncu wszystko sie psuje i ma do tego prawo - ale to swiadczy tylko o ich profesjolanlosci i dobrym ustosunkowaniu do klienta. Aha piszecie ze czekaliscie miesiac - hmm czasami nie maja wszystkiego na stanie i jest o tym informacja ze np 21dni ..... Ja zamawiam juz tylko u nich ... :) PS: co do tego ze maja kapke drozej - wole dac te 20pln wiecej i miec solidy serwis w razie czego i rzetelna obsługe niz nie miec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ja wlasnie zamawiam Anteca TrueBlue 480W + podkladka Stellpad 4S - wzialem kuriera - zobaczymy kiedy dojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...