Skocz do zawartości
cinucha1

zakupy w sirius.pl

Rekomendowane odpowiedzi

no wiecie poczta suX wyslalem paczke 1 wrzesnia paczka zawierala telefon bo na alegro sprzedalem :) i co sie okazalo ze paczka do klienta wogole nie doszla zlozylem reklamacje po 14 dniach i musialem czekac kolejne 14 dni zeby rozpatrzyli reklamacje ;/ a dzis albo jutro na poczte ise musze udac i mam nadzieje ze mi zwroca kase ;/

eh zycie...;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys zamawialem u nich 3 Radki 9500Pro Zamowionko dotarlo na nastepny dzien a zamawilaem po poludniu!!!Wiec radosnie to zamowienie przyjalem.Kolega zas zamawial wodnechlodzenie na proca i czekl.... 4tygodnie znaczy sie miesiac!!!!!!!!!!!!!W koncu przyjechalo.Puszczal zjebki i pytania ale go olewali!!!!W koncu zaprzestal ich pytac i sie w koncu zguba doczlapala z Wadowic!ale miesiac czekania bylo!!!! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja brałem od nich swoje pamiątki przyszły po trzech dniach servisco troczę dłógo teraz zamawiałem paste ceramiq i zalmana 7000A czkałem półtora tygodnia i dałem sobie spokuj. Zamuwiłem w discotechu w środę , może dojedzie dzisiaj:) jeden minus disc... jest taki,że nieodpisują na emaile wysłałem już pietnaście i żadnej odppowiedzi:( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze zamówienie - Gainward z podpisu jak go zamawiałem byli jedynymi którzy go mieli na stanie i od reki.

Drugie zamówienie Yamaha CRW F1 - dostalem u nich wersje BOX / koncowka serii - nigdzie juz nie było i to jeszcze zamowienie przyjete ok 23:00 w NIEDZIELE mailownie / spisali sie na medal /

Trzecie zamowienie - płyta, proc,pamieci, z podpisu - wszystko szlo gładko ale z przyczyn technicznych nie zaleznyc od nich towar dotarł dzien póżniej / awaria samochodu / zostałem o tym bezzwłocznie poinformowany i przeproszony :) nie wiem za co w koncu wszystko sie psuje i ma do tego prawo - ale to swiadczy tylko o ich profesjolanlosci i dobrym ustosunkowaniu do klienta.

Aha piszecie ze czekaliscie miesiac - hmm czasami nie maja wszystkiego na stanie i jest o tym informacja ze np 21dni .....

Ja zamawiam juz tylko u nich ... :)

PS: co do tego ze maja kapke drozej - wole dac te 20pln wiecej i miec solidy serwis w razie czego i rzetelna obsługe niz nie miec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi