exyte Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Pytanko jest nastepujace : Czy na wspomniana karte wystarczy chlodzenie pasywne (ewentualnie spory radiator jak od 586'tki + umieszczony pod spodem wentyl zasilaczowy brykajacy na 5V) ? Wszelkie Wasze opinie beda mi wielce przydatne, dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 chyba wystarczy nowy zalman lub ThermalTake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exyte Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Prosilbym o sprecyzowanie, nie bylo mnie w kraju 3 miesiace i nie kojarze zapewne oczywistych dla innych nazw sprzetow i tak dalej. Jaki nowy Zalman? Symbol poprosze a najlepiej gdzie go dorwac :) Z gory dziekuje :D PS. Czy ktos sprawdzil na 100% czy bedzie hulalo na pasywnym? Przypomne tylko , ze troszeczke wolniej jest ustawiona od normalnej 9500pro, nie zamierzam jej rowniezkrecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Trudno powiedzieć, ja bym nie ryzykował. Troche mylący dałeś tytuł topiku, bo na tej karcie jest taki sam rdzeń jak na radeonie 9500pro i 9700/9700pro, tyle, że ma 297MHz, więc jeżeli ktoś założył tego typu chłodzenie na którąś z tych kart (i działa), to znaczy, że wystarczy. A tak to będą tutaj zaglądać głównie ludzie z radkami 9600tx, a tych nie ma tak wielu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exyte Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 "... jest taki sam rdzeń jak na radeonie 9500pro i 9700/9700pro ... " Celowo temat topiku, kto ma wiedze, zajrzy i o opinie takich ludzi mi chodzi :-) No dobra, skoro samo pasywne bedzie za slabe (tak podejrzewalem 0.15u@300 mhz ma prawo wymagac czegos wiecej..) To prosze mi powiedziec, czy cooler od penciawy + wspomniany wentyl obudowowy@5V by wystarczyl... W sumie... To chyba i tak sproboje, jesli uda mi sie zakupic wspomniana karte. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exyte Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 "... jest taki sam rdzeń jak na radeonie 9500pro i 9700/9700pro ... " Celowo temat topiku, kto ma wiedze, zajrzy i o opinie takich ludzi mi chodzi :-) No dobra, skoro samo pasywne bedzie za slabe (tak podejrzewalem 0.15u@300 mhz ma prawo wymagac czegos wiecej..) To prosze mi powiedziec, czy cooler od penciawy + wspomniany wentyl obudowowy@5V by wystarczyl... W sumie... To chyba i tak sproboje, jesli uda mi sie zakupic wspomniana karte. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 test na ati.pl lub google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 test na ati.pl lub google.pltest na ati.pl lub google.pltest na ati.pl lub google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 test na ati.pl lub google.pltest na ati.pl lub google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 test na ati.pl lub google.pltest na ati.pl lub google.pltest na ati.pl lub google.pltest na ati.pl lub google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 test na ati.pl lub google.pltest na ati.pl lub google.pltest na ati.pl lub google.pltest na ati.pl lub google.pl Jarod151 nie za dużo tych powtórek przypadkiem ??? !!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...