Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Tak wiec jak zapewne wszyscy wiedza ;) kupuje GFTi4400(TAK ! jeszcze jej nie kupilem). Teraz sprawa, z ktorej firmy najlepiej ? Do wyboru te co w temacie. Elsa nazywa sie Gladiac725. Zalezy mi napewno na jakosci, mozliwosci podkrecania i ew. dobrej odsprzedazy za kilka lat(spadek ceny, realna wartosc). Jest jeszcze zabawa ze znalezieniem Elsy i PNY, jak ktos zna sklep internetowy lub zwykly(w tym wypadku na terenie slaska, albo malopolski) gdzie kupie karty z tych firm, to bylbym wdzieczny za podanie adresu(obszukalem wszystkie mi znane, jesli ktos by sie pytal). Ale nie zapomnijcie, temat przewodni, to ktora z tych kart najlepsza :?: W przyszlym tygodniu juz musze miec tego kompa(a mialem miec w tym). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Najlepsza jakościowo jest na pewno ELSA. Do tej pory robiła najlepiej wykonane karty graficzne ze wszystkich producentów (nawet lepsze od ASUSA), kręciły się znakomicie i miały mocne chłodzenie. Tylko, że były cholernie drogie (nie wiem jak teraz). A gdzie kupić... szukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 z tego co mi wiadomo to bardzo dobrze kręci sie Gainward szczegulnie te oznaczone jako GS czy jakoś tak :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Winfast no chyba że Gainward ale tylko Golden Sample Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Ta WinFast jest całkiem fajny w podkręcaniu ale nie wszystkie modele. Na mojej karcie mam taki fajny byczy radiatorek :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Jak maz dużo $ i cierpliwości- bierz ELSA'e jeśli mniej (cierpliwości) bierz Gainwarda, a jeśli mnie tego i tego bierz Leadtek'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ja bym wziol Gainwarda bo to jest firma dla Poweruserow :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Jak maz dużo $ i cierpliwości- bierz ELSA'e jeśli mniej (cierpliwości) bierz Gainwarda, a jeśli mnie tego i tego bierz Leadtek'a A z ta cierpliwoscia to chodzi o cierliwosc w szukaniu, czy cierpliwosc w konfigurowaniu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Chciałbym miec takie problemy jakiego Ti4400 kupić, a tu bidny Matrox służy. Dobra koniec z rozczulaniem się nad swoją niedolą, myśle że Gainward Golden Sample będzie najlepsza, ewentualnie Elsa i Leadtek też full wypas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 A ktos wie czy te gainwardy (dokladniej model Gainward PowerPack! Ultra/700 XP "Golden Sample") kreca sie powyzej Enhanced ustawionego przez Gainward ? bo to co oni ustawili wydaje mi sie troche malo... Boje sie, ze bedzie tak jak w przypadku bodajze Ti4600 Gainwarda, gdzie nie dalo sie juz wiecej wycisnac niz Gainward ustalil jako granice(jak patrzylem do czyjejs sygnaturki to widzialem Creative Ti4400 300/650 bodajze, a to juz jest cos...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Jak maz dużo $ i cierpliwości- bierz ELSA'e jeśli mniej (cierpliwości) bierz Gainwarda, a jeśli mnie tego i tego bierz Leadtek'a A z ta cierpliwoscia to chodzi o cierliwosc w szukaniu, czy cierpliwosc w konfigurowaniu ? W szukaniu :wink: W konfigurowaniu racze przeciwnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Tak wiec jak zapewne wszyscy wiedza ;) kupuje GFTi4400(TAK ! jeszcze jej nie kupilem). Teraz sprawa, z ktorej firmy najlepiej ? Do wyboru te co w temacie. Elsa nazywa sie Gladiac725. Zalezy mi napewno na jakosci, mozliwosci podkrecania i ew. dobrej odsprzedazy za kilka lat(spadek ceny, realna wartosc). Jest jeszcze zabawa ze znalezieniem Elsy i PNY, jak ktos zna sklep internetowy lub zwykly(w tym wypadku na terenie slaska, albo malopolski) gdzie kupie karty z tych firm, to bylbym wdzieczny za podanie adresu(obszukalem wszystkie mi znane, jesli ktos by sie pytal). Ale nie zapomnijcie, temat przewodni, to ktora z tych kart najlepsza :?: W przyszlym tygodniu juz musze miec tego kompa(a mialem miec w tym).Elza. Ma najlepsza jakość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...