Arthur Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Mam w sieci 3 kompy i chce regulowac transfer -- tzn dopisywac kazdemy IP jakis okreslony max download czy upload.Czy moze ktos wie jakim programem moge to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Nie jestem pewniey bo nie siedze w tym ale wydaje mi się że do tego służy Win Gate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Bandwidth Controller pod windowsa www.infojama.pl tam poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 oczywiscie jesli serv jest win :) jesli linux, to zagadaj z paranoikiem lub pitem :) oni ci pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...