Dekrek Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Więc mam tą wspaniałą płytę główną - K7S5A i mam pytanie - czy obsłuży ona dodatkowy czujnik pomiaru temperatury ? Np taki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15864288 . Dokładnie to chcę mierzyć temperature karty graficznej ( wentylator pada - chce go zmienic na porządny radiator ale chcę czujnikiem pomierzyc temperature jaka jest przy wiatraku i jaka bedzie przy radiatorze). No własnie płyta standardowo mierzy temperature procesora i chipsetu - w programie Speedfan mam te pomiary:procesor,chipset,dysk twardy;jest też pomiar 4 - dokładniej czego to jest pomiar-wie ktos może ? Karta stara - GeForce 2 MX 400 . Z góry dzięki za odpowiedź ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dekrek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Naprawdę nikt nic nie wie :?: :?: :?: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 nie.. takie czujniki sa przewaznie do plyt Abita.. a w ECS'ie sie nie spotkalem z gniazdem dla dodatkowego czujnika.. mialem K7S5A - fajna plyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...