Ahcos Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Temat jak wyżej. Czy ktoś już tego próbował jak tak to jakie efekty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 zawsze instaluje shackowaną wersję - efekty hmm. - kiedyś przy ręcznych przeróbkach dawało napis smoothvision 2.1 i wzrost wydajności przy AA i AF - ogólnie teraz chyba nic nie daje - bo ati podobno zaprzestało osobnej ściażki optymalizacji dla 9500/9700 i 9800. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Mam 9700 -> 9800 ale czy to coś daje :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Tak daje bardzo dużo....zmianą nazwy karty. Niestety od Cat. 3.4 nie notuję wzrostu wydajności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 tez zmienilem na 9800 ale jak narazie roznicy nie zauwazylem ,w testach otrzymuja podobna ilosc punktow ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Nic to niedaje, instalowałem kilka razy versje zwykłą i hacked i różnica w wynikach mieści się w marginesie błędu :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 No i poza zmianą nazwy układu w stereach nic nie zyskasz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ja przegryzłem ten temat i trza powiedzieć jasno - to działa! Ale, ale, ale... Tylko ze sterami catalyst 3.2 widać różnicę!! Dzieje się tak dlatego, że od catalystów 3.4 (apropo gdzieś w archiwum na forum zachodnim czytałem, że od 3.3, bo wtedy nie wiedzieli że będzie od razu 3.4) Ati postanowiło odblokować jakieśtam funkcje przyspieszające Radka9700. Najpierw zamierzali je udostępnić tylko dla posiadaczy radków 9800, ale widać rozsądek zwyciężył i 9700 i 9500@9700 to dzięki catalystom od 3.4 wzwyż po prostu 9800 z zaniżonymi zegarkami. Oczywiście ja instaluje go jako 9800 PRO bo lubie jak gry wykrywają taką bestię w moim kompie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...