DR.Zepsu Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Czy możecie mi pomóc?? Nie moge znaleźć sterowników pod Win XP do tego skanera. Szukałem juz od konca wakacji i nic z tego nie wyszło. POMÓŻCIE!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 A gdzie Ty szukałeś w szafie czy w pokoju obok :D Oj wstydziłbyś się, wstydził i to bardzo. 5 minut i znalazłem na stronie producenta a pierwszy raz tam zawitałem. DRIVERY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Musze powiedzieć że nie mogłem wejść na tą strone :( myślałem że takiej nie mam ale miałem zbyt duże zabezpieczenie prywatności :oops: Wielkie dzieki!!! czasami takie wałki sie robią :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...