vegosan Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Witam,mieszkam w Krakowie i chcialbym sobie zalozyc siec LAN w dogodnej cenie ,narazie najdogodniejszą firma oferującą net jest http://www.ptk.com.pl/nowa/chello/cennik.asp.htm . Prosze o wszelkie uwagi i propozycje co do wyboru dostawcy neta. Cena podłaczenia i abonamentu gra dla mnie najwazniejsza role. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Troche mało informacji podałeś, bo Królewsko-Stołeczne Miasto Kraków to jednak większa miejscowość ;). Zależy gdzie mieszkasz i do czego ci net potrzebny. Chello (o ile mi wiadomo) ma limit transferu, więc dużo filmów nie pociągniesz, jak tylko www to ok. Jak mieszkasz w bokach to powinny byc jakies sieci lokalne, popytaj, porozgladaj, załóż swoją z sąsiadami. Jak mieszkasz w domkach to albo kablówka, albo zbieraj 2-3 sąsiadów i dziel Neostrade (pamiętaj że nie wolno ;) ) albo DSL. A może masz w okolicy jakąś tanią radiówke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 dokladniej to mieszkam w Staniątkach . Pytalem ale niema sieci internetowej w bloku,niemam tez nikogo z kim moglbym ja zalozyc.Slyszalem ze internet radiowy jest kiebski.A za autokom czeba troche zaplacic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...