tHuNaR Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Witka, tak mnie cos naszlo zeby sobie sflashowac bios w tej karcie do 9100. Tylko jest jeden problem - nie moge go znalezc :/ Jesli ktos ma taka karte i wgrywal do niej jakis bios z 9100 to prosilbym o link :] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Sam kiedyś szukałem ładnych kilka godzin. Podaj maila. A zapomniałem. Mój ISP coś pokasznił i chwilowo nie mogę wysyłać maili z załącznikiem :/ Poślę, ale jak mi się uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![...]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Odwal sie, myslisz ze to tak latwo to znalezc ? Sam sprobuj to sie przekonasz. Szukalem, nie jestem pierwszy dzien na forum lolu :/ Nie masz nic lepszego do powiedzenia, to lepiej sie wstrzymaj od glosu. Boze, co za czlowiek. Wielkie dzieki Dijkstra - moj mail thunar@wp.pl. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![...]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Odwal sie, myslisz ze to tak latwo to znalezc ? Sam sprobuj to sie przekonasz. Szukalem, nie jestem pierwszy dzien na forum lolu :/ Nie masz nic lepszego do powiedzenia, to lepiej sie wstrzymaj od glosu. Boze, co za czlowiek. Wielkie dzieki Dijkstra - moj mail thunar@wp.pl. Pozdro sam jesteś lol jak sobie tak popularnego biosu nie umiesz znaleść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...