Hamper Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Mam pytanie, czy w Polsce jest mozliwosc kupienia bloku wodnego na gpu wraz z pamieciami? Drugie pytanko, to ktory blok jest najlepszy z tych dostepnych na polskim rynku? A tak po trzecie to juz nie moge sie doczekac tego wielkiego testu blokow wodnych na cpu i kiedy powstanie taki test odnosnie gpu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Blok 'GPU1' G1 -- http://www.mcs.pc.pl/ lub www.bloki.republika.pl a z tamtych to moze TYP: GK-3/4/K "RED II" .Testu za szybko chyba nie bedzie :( Mozesz posukac an necei swith czy jakos tak ale to bardzo drogie bloki woden za to mocno wydajne. Ale nie am to ajk wlasna konstrukcja tzn wlasny schemat itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 autoreklama ;D www.copperfield.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 autoreklama ;D www.copperfield.prv.pl podpisuje sie pod tym wszystkimi czterema rekami :) mam bloczek na GPU mozna powiedziec rev1.0, bo z miedzianym topem i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 autoreklama ;D www.copperfield.prv.pl podpisuje sie pod tym wszystkimi czterema rekami :) mam bloczek na GPU mozna powiedziec rev1.0, bo z miedzianym topem i jestem zadowolony.Tez mam ten bloczek (z "przedoficjalnej serii"), ale na NB swojego NF7-S :arrow: tam tez spisuje sie spoko i jestem z niego BARDZO zadowolony :idea: Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Co ajk co bardzo ciekawe propozycje zapodaliscie bloczki bardoz ladnei wykonane i wydajnosc tez pewno nie lipa jak tak mowicie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 też mam gpu by popixs i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 GPU i NB jw. - jestem zadowolony :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 test odnoscnie gpu powstanie mam nadzieje tez, "mam nadzieje" bo jak narazie nie mamy zadnych bloczkow oprocz naszego do testow, porozmawiam z mate'em i republika bloków ;) moze sie jakos dogadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 test odnoscnie gpu powstanie mam nadzieje tez, "mam nadzieje" bo jak narazie nie mamy zadnych bloczkow oprocz naszego do testow, porozmawiam z mate'em i republika bloków ;) moze sie jakos dogadamy.test odnoscnie gpu powstanie mam nadzieje tez, "mam nadzieje" bo jak narazie nie mamy zadnych bloczkow oprocz naszego do testow, porozmawiam z mate'em i republika bloków ;) moze sie jakos dogadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 POPIXS a moze stworzysz nowy blok na GPU wraz z pamieciami? Wlasnie takiego szukam a w Polsce nikt tego nie oferuje. To moze byc dobry pomysl na biznes-pomusl o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 POPIXS a moze stworzysz nowy blok na GPU wraz z pamieciami? Wlasnie takiego szukam a w Polsce nikt tego nie oferuje. To moze byc dobry pomysl na biznes-pomusl o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 sorry za trzy pod rzad ale to wina forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 A jak chcesz zrobic taki uniwersalny blok? Wez pod uwage, ze tylko od producenta zalezy jak dokladnie wszystko rozmiesci na karcie. BTW co sie dzieje z tym forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 hehehe, jakbys uwaznie sledzil forum to bys wiedzial ze staramy sie od dawna, jednak bardzo trudno wybrac karte ktora ma najwiecej chetnych uzytkownikow, a zrobic blok na gpu i sprzedac tylko 10 sztuk to cena pojdzie zaraz pod chmurke pewnie, bo sam projekt jest kosztowny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...